Povzetek

Zate smo pripravili Nike kombinacije, ki se jih nosi po vsem svetu. Blagovna znamka Nike te vsak dan znova s svojim znamenitim sloganom »JUST DO IT« spodbuja, da stopiš iz cone udobja in se boriš za svoje sanje.  Spodbuja te k napredku in zavedanju, da je v tebi vse kar potrebuješ, da živiš sanjsko življenje, ki si ga želiš. Zapomni si: vse kar iščeš je že v tebi in bistvo življenja ni tekmovanje z drugimi temveč s samim seboj.

Si se kdaj vprašal/a, kakšno bi bilo tvoje življenje, če se naslednjih 365 dni usmeriš v to, da z drobnimi dejanji vsak dan znova za 1% izboljšaš verzijo sebe preteklega dne? #TAFstyle namig: naj se sliši še tako klišejsko ampak prav mini koraki v pravo smer lahko pričarajo mega spremembo. Umirjeno jutranje raztezanje namesto scrollanja po telefonu in veliki načrti za prihodnost namesto apatije in vdanosti v usodo? Sounds like a plan!

Sam/a določaš svoja pravila in najbolje poznaš področja, ki jih lahko še izboljšaš. Na poti do tvojih ciljev pa ti lahko pomaga tudi fresh Nike kolekcija, ki kar kipi od pozitive. Trendi pastelni odtenki in lahkotni kroji, ki zagotavljajo udobje 24/7 = modna zmaga poletnih mesecev leta 2021! Gre za res krasne modne kose, ki poleg TOP urbanega videza zagotavljajo sproščeno in samozavestno počutje. Enostavno kolekcija pri kateri ti ne preostane drugega kot da jo občuduješ in obožuješ!

In ja… nisi edini oz. edina, ki so jo Nike modni kosi popolnoma navdušili. Kolekcija Nike Sportswear je obnorela modne navdušenke in navdušence po vsem svetu in tako ni nobeno presenečenje, da kose iz spodnjih fotografij lahko vidiš na ulicah vseh modnih metropol. Od Londona do New Yorka. Da ti čim bolj olajšamo izbiro pri sestavljanju najbolj vročih modnih kombinacij prihajajočega poletja pa prilagamo seznam #TAFstyle modnih favoritov.  

FRESH NIKE MODNE KOMBINACIJE ZANJO:

Hit poletja; lahkotne oblekice v kombinaciji s supergami in široki kroji kratkih majic.

Dizajn kratkih kolesarskih hlač z matchy-matchy ujemajočo se majico ali puloverjem.

#loungewear klasika: pastelni puloverji v kombinaciji s kratkimi hlačami z visoki pasom ali trendi leggicami.

Ujemajoči se loungewear kompleti.

FRESH NIKE MODNE KOMBINACIJE ZANJ:

Ujemajoča se trenirka v 50 odtenkih sive.

Ulična športna eleganca.

#streetstyle klasika s košarkaškim pridihom.