Povzetek

Rojeni z ljubeznijo do mode! Predstavljamo vam otroške adidas kombinacije. Tokratna #TAFstyle rubrika je malce drugačna in rezervirana za najmlajše modne navdušence. Je še kaj boj prikupnega od mini matchy-matchy adidas kompleta v kombinaciji s slavnimi in ikoničnimi Superstarkami? Dvomimo 😉

Obleka morda res ne naredi človeka a zagotovo izjemno pripomore k dobremu počutju in maksimalni samozavesti. Prav je, da že naše najmlajše začnemo učiti, da moda lahko predstavlja zabavo in izražanje lastne osebnosti in občutka za estetiko ter pogleda na svet. Pripravite se na čudovite otroške adidas kombinacije.

Iz naše splete trgovine smo izbrali nekaj naših najljubših modnih kompletov, ki predstavljajo odlično izbiro za kombiniranje igrivih modih kombinacij za sončne dni. V ospredju so seveda različni modeli ikoničnih superg, ki bodo najmlajšim omogočale lahkotno igro in brezskrbno tekanje.

ZAKAJ ZA NAJMLAJŠE IZBRATI SUPERSTARKE?

Njihova brezčasna oblika in retro silhueta se podata na različne stile. Od širokih jeans hlač do oprijetih trenirk in ljubkih oblekic. Gre za udoben, retro in preprost model, ki velja za ikono med supergami.

#TAFstyle modne kombinacije, rezervirane za najmlajše:

TRENDI OSNOVA ZA IGRIVE OUTFIT KOMBINACIJE: matchy-matchy adidas kompleti

ZA PIKO NA I. Superstarke za naše najmlajše trendsetterke:

…in seveda tudi Superstarke za naše najmlajše trendsetterje:

VIBRACIJE RETRO KLASIKE REZERVIRANE ZA NAŠE NAJMLAJŠE: supergice adidas CONTINENTAL 80.