Povzetek

Energična pomladna kolekcija ene izmed najbolj priljubljenih znamk na svetu je tu! OH YEAH UGG modeli te bodo s svojo igrivostjo, barvitostjo in brezmejnim udobjem navdušili v sekundi. Zares odbiti in zares trendi – preprosto natikači, ki jih boš z veseljem nosila tako doma kot na ulicah. Preostane ti le še ena pomembna odločitev…v kateri barvi jih boš nosila v letošnji sezoni?

Najbolj ekskluzivna OH YEAH odločitev v družbi TIY DYE tehnike.

Tvoje najljubše obuvalo (ever!) je nazaj –poletni UGG modeli OH YEAH združujejo copat in natikač v enem. Čista modna revolucija!  Mehka ovčja koža in semiš se odlično dopolnjujeta, elastičen trak z UGG grafiko pa popolno zavaruje tvojo nogo.

Gre za modni slog, ki ga je navdihnil ulični stil Los Angelesa. Mesto pop kulture in dom številnih zvezdnikov in modnih navdušencev je bil inspiracija za ekskluziven model obutve, ki ga lahko nosiš zares povsod. Lahko te greje v zavetju doma, lahko pa ga nosiš po vročem soncu.

#TAFstyle namig: Kot nalašč za vse, ki obožujete zabave v mestu ali na plaži – ta stil obutve lahko kombiniraš z vsem! Kavbojke ali krilo, udobna trenirka ali pižama? Ni važno – trendi in opazen izgled je z modeli OH YEAH 100% zagotovljen!

Pisana OH YEAH SLIDE mavrica. Glasuješ za živahne poletne barve ali preverjene nevtrale?

Gre za OH YEAH model, ki je s svojim dizajnom prvi zoral ledino tovrstnih vsestranskih obuval in požel navdušenje na trgu. Modni navdušenci in vplivneži so ta model že v prvi sezoni razgrabili in uvrstili na seznam svojih #musthave izdelkov.

Za konec pa naj ti predstavimo še prav posebno in posodobljeno izdajo priljubljenih OH YEAH natikačev…Tukaj so UGG OH YEAH SPOTS, ki jih navdihuje trend živalskega tiska.

Zanimivi, puhasti in noro udobni! Z mehkim puhom in vsestranskim podplatom jih je enostavno obuti in sezuti. Glede na to, kako zelo udobni so, se zna zgoditi, da jih niti med spanjem ne sezuješ. 😉

Priljubljene uggice po svetu najbolj slovijo po svojem ikoničnem dizajnu, ki nas greje v zimskih mesecih, znamka pa se je v svetu uveljavila kot sinonim kakovosti in brezmejnega udobja. S svojim razvojem in celovitim pogledom na trende in uporabnost modnih izdelkov je znamki UGG uspelo osvojiti modne navdušence po vsem svetu. V zadnjih letih se le te poletne kolekcije najbolj udobne obutve na planetu veselijo enako kot zimske. In to z razlogom – inovacije združene s trendi postavljajo nove smernice v kulturi uličnega stila samozavestnih in avtentičnih posameznikov, ki prisegajo le na najboljše.

KRATKA ZGODOVINA PRILJUBLJENE BLAGOVNE ZNAMKE UGG:

V 70-ih letih prejšnjega stoletja so uggice postale zaščitni znak lokalnih surferjev, ki so poleg edinstvenosti iskali funkcionalno obutev, v kateri so si lahko pogreli ozeble noge. Trendovska obutev je postala tako priljubljena, da se je en izmed nadebudnih surfarjev preizkusil z njihovo prodajo na drugi strani luže, v Ameriki.

Pisalo se je leto 1978, ko se je Brian Smith odpravil na plaže južne Kalifornije, kjer so uggice hitro postale zelo priljubljene med mladimi. Svoj pohod so začele po surferskih trgovinah od San Diega do Santa Cruza, vendar so hitro prodrle v vse družbene skupine, tako se jih je kmalu lahko videlo tudi v modenih smučarskih središčih Severne Amerike. And the rest is history… Znamka UGG je tako postala simbol za športno, sproščeno in aktivno življenje v objemu najbolj kakovostnih materialov in udobja 24/7.