Povzetek

Niso samo visoke petke tiste, ki te lahko dvignejo višje proti nebu in z instant učinkom zvišajo samozavest. Urbane modne navdušenke v vseh letnih časih in ob vseh priložnostih prisegajo na trendi športno obutev vseh vrst.  Še najraje pa imajo tiste modele, ki jih krasi “chunky” platforma. Ponudba na trgu je ogromna a prepričani smo, da ti bodo silhuete iz nove Converse kolekcije ukradle srce. Ne verjameš? Preveri!

Futuristična zvezda uličnega sloga z modelom Converse RUN STAR HIKE PLATFORM.

Gre za model obutve, ki v svojem središču nosi filozofijo: »NEVER LOOK BACK«. Močna platforma in nazobčena guma v spodnjem delu sneakerja dajeta tej silhueti prav poseben look & feel. Podrobnosti kot so platneni zgornji del, vezalke, gumijasti obročki, logotip na zadnji strani ostajajo zvesti originalu.

RUN STAR HIKE ima posebno oblikovano platformo, ki deluje kot dvojni podplat in s tem oddaja futuristične vibracije in prav poseben sodoben stil. Najboljše iz obeh svetov…sliši se kot dvojna zmaga, kajne?

CHUCK TAYLOR ALL STAR PLATFORM MY STORY

Blagovna znamka Converse se je mednarodnega dneva žensk letos lotila prav na poseben način- z novo in posodobljeno silhueto All Star Platform My Story. Omenjeni sneakerji so popisani z zanimivimi grafikami in navdihujočimi napisi kot je; “Moja zgodba”.

Ti odtisi in grafike opominjajo na to, da s(m)o ženske močne in samostojne. Ta model športne obutve je tukaj zato, da te opominja na tvojo skrito moč in ti nudi oporo na vsakem koraku.

Stoj pokončno. Spregovori. In zapomni si: »MY STORY. MY HUSTLE.« Naj te nič ne ustavi na poti do tvojih ciljev in sanj. »Hustlaj« dalje na visokih platformah in v Converse modelu All Star Platform My Story.

#TAFstyle modni namig: naj te nič ne ustavi pri kombiniranju tvojih najljubših modnih kosov! Tvoja vizija, tvoj stil, tvoja prihodnost! Življenje je tvoje in živi ga po svojih pravilih – na visokih platformah ali z bosimi nogami na trdnih tleh!