Povzetek

V #TAFstyle ekipi ti za čudovit začetek poletja predstavljamo 8 ključnih modnih dodatkov, ki lahko poživijo vsak styling in ti polepšajo vsak dan. Preveri najbolj vroče poletne modne namige zanjo in zanj!

Trendi in udobna oblačila so osnova urbanega #TAFstyle videza. Premišljena izbira modnih dodatkov pa lahko še tako »basic« kose povzdignejo na zares WOW modni nivo.

Poigravanje in drznost sta dve ključni sestavini fresh uličnega videza, zato si ju brez slabe vesti in sramežljivosti privošči zvrhano mero! V sezoni pomlad-poletje 2021 bodo nepogrešljive ikonične adidas visoke nogavice, prostorni nahrbtniki, glamurozne vezalke, kape s šiltom in trendi opasnice, ki jih lahko nosiš na več načinov.

In pa seveda-  najpomembnejše… Moramo sploh omeniti, da brez trendi superg ne bo šlo? 😉

> VROČI POLETNI MODNI NAMIGI ZANJO

TOP TREND: ikonične adidas STAN SMITH superge v kombinaciji s trendi opaznimi nogavicami.

Mavrične opasnice kot pika na i privlačnemu stylingu. Kombiniraj jih s hlačami z visokim pasom in krajšim puloverjem. Poletje je idealen čas, da na premišljen in trendi način pokažeš malo gole kože! 😉

Nepogrešljivi nahrbtniki – tvoji najboljši prijatelji za daljše pohode in izlete v neznano. Ker so vsi tako zelo trendi, jih z lahkoto povabiš tudi na sprehod v mesto in »coffee to go«.

Namig za #vivapozitiva dopoldne/popoldne: vanj spakiraj odejo, udobne prigrizke in se prepusti raziskovanju najljubše točke za »martinčkanje« na svežem zraku.

Glamurozne vezalke. #TAFstyle pepelke nosijo urbane pare superg olepšane s svojo najljubšo barvo Laceup vezalk. 😉 Top ideja, kako lahko v nekaj sekundah popolnoma preobraziš videz svojih superg in jim vdahneš še bolj FRESH videz.

> VROČI SPOMLADANSKI MODNI NAMIGI ZANJ

Superge kot modni dodatek. V #TAFstyle spletni trgovini navdušujejo reeeees hudi pari superg različnih blagovnih znamk, ki ti bodo vzeli sapo. Ne verjameš? Preveri!

Urbani nahrbtniki – naj tvoj nahrbtnik govori tvojo zgodbo in svetu sporoča, kdo si. Umetnik, upornik ali športnik po duši? 😉

Kapa s šiltom – za piko na i celotnemu videzu in zaščito pred prvimi poletnimi sončnimi žarki. Dvojna zmaga!

Opasnica – da bodo tvoji žepi končno prazni in ti bodo vse nujne stvari vedno pri roki. Za fresh efekt si jo namesto okoli pasu obesi okoli rame.