Povzetek

Poletje je že skoraj tu in mi ga bomo praznovali v »OH YEAH« stilu! Predstavili vam bomo kako kombinirati UGG natikače. Pisani in puhasti natikači blagovne znamke UGG predstavljajo uresničitev najbolj divjih sanj vseh modnih navdušencev, ki ljubijo udobje in se ne bojijo izstopati v množici.

Težko bi zanikali, da so eden iz med naših najljubših modnih kosov letos UGG natikači OH YEAH, ki jih definira prefinjen puh v mavričnih odtenkih. Gre za zares vsestransko obutev, ki ti ponuja možnost, da jo nosiš kjerkoli in kadarkoli. Puhasti OH YEAH natikači ti lahko odlično služijo ko najbolj modni domači copati do sedaj ali kot nepogrešljivi spremljevalci trendi poletnih sprehodov z vetrom v laseh. Izbira je tvoja!

Naravni materiali in premišljen dizajn bodo tvojim nogam omogočili, da se lahkotno gibaš po svetu in maksimalno uživaš v vsakem koraku. Znamka UGG namreč slovi prav po svojem prizadevanju za kakovost in vizijo, da ustvarja obutev, pri kateri imaš ne glede na letni čas občutek, da stopaš po puhastih oblakih.

Kako torej kombinirati UGG natikače? Za dokaz, da jih lahko OH YEAH natikače zares bombastično kombiniraš na različne urbane modne kombinacije pa ti prilagamo listo najljubših #TAFstyle lookov ta hip. Ležerni, trendi in tako zelo »OH YEAH« kul! Katera barvna kombinacija bo osvojila tvoje srce?

> RUMENO KOT SONCE.

> THINK PINK! KRALJICA URBANIH MODNIH KOMBINACIJ.

> BREZMEJNO UDOBJE V UMIRJENIH ODTENKIH.

> OH YEAH SPOTS IN SPROŠČENA LEŽERNOST DOMAČE DNEVNE SOBE.

> MATCHY-MATCHY DIVJI POTISKI V DRUŽBI MODELA FLUFF YEAH SLIDE.

> HIT POLETJA: OH YEAH TIE DYE.

UGG OH YEAH natikači v različnih barvnih variacijah in dizajnih so enostavno zmagovalni nakup, se strinjaš? Copat in natikač v enem = dvojna modna zmaga! Mehka ovčja koža in semiš se odlično dopolnjujeta z elastičnim trakom z opaznim UGG logotipom. Ponesi urbani stil Los Angelesa po ulicah domačega mesta!

Za še več modelov obutve priljubljene znamke UGG odklikaj na: https://www.taf.si/znamke/ugg

KRATKA ZGODOVINA PRILJUBLJENE BLAGOVNE ZNAMKE UGG:

V 70-ih letih prejšnjega stoletja so uggice postale zaščitni znak lokalnih surferjev, ki so poleg edinstvenosti iskali funkcionalno obutev, v kateri so si lahko pogreli ozeble noge. Trendovska obutev je postala tako priljubljena, da se je en izmed nadobudnih surferjev preizkusil z njihovo prodajo na drugi strani luže, v Ameriki.

Pisalo se je leto 1978, ko se je Brian Smith odpravil na plaže južne Kalifornije, kjer so uggice hitro postale zelo priljubljene med mladimi. Svoj pohod so začele po surferskih trgovinah od San Diega do Santa Cruza, vendar so hitro prodrle v vse družbene skupine, tako se jih je kmalu lahko videlo tudi v modernih smučarskih središčih Severne Amerike. And the rest is history… Znamka UGG je tako postala simbol za športno, sproščeno in aktivno življenje v objemu najbolj kakovostnih materialov in udobja 24/7.