Povzetek

Poletni outfit! Brez odvečnih besed te tokrat peljemo na popotovanje po TOP poletnih modnih kombinacijah za urbane in trendi modne navdušenke, ki prisegajo le na najboljše! Top materiali in top kroji lahko kot rezultat zagotovijo le zares vrhunske modne kombinacije, ki bodo na ulicah obračale glave. 3, 2, 1…Preveri, brez katerih modnih kosov letos res ne gre!

POLETNI OUTFIT TOP 10 LOOKS!

> LOOK #1

Pravilo številka 1: Nikoli ne pozabi na svet gledati skozi rožnata očala! Združi široko rožnato Air Boyfriend majico s kratkimi rokavi z puhastimi Fab Yeah sandali in uživaj v udobju s pridihom glamurja 24/7!

> LOOK #2

Gre za popolno inspiracijo za tvoj naslednji zmagovalni #streetstyle look, ki združuje najbolj vroče trende ta hip! Odrezan ženstven top, široke kratke hlače, vidni logotip in noro udobne Oh Yah UGG Spots sandale.

> LOOK #3

Barva sonca in pozitive je zmagovalna barva vsakega poletja znova. Privošči si jo v obliki sveže iztisnjene limonade in trendi Nike oblekice.

> LOOK #4

Praktičnost in večno črna barva = popoln komplet za športne aktivnosti in brezčasno športno uniformo.

> LOOK #5

Na seznam najljubših oprav poletja 2021 so zagotovo udobne oblekice v kombinaciji s pustolovsko navdahnjenimi Nike Canyon sandali.

> LOOK #6

Nevtralni odtenki in opazne superge z dvignjenim podplatom še vedno kraljujejo na lestvici top modnih hitov.

> LOOK #7

Privlačen model “biker” pajkic super oprime in poudari ženske obline. Gre za modni kos, ki nikakor ne sme manjkati v garderobni omari in ki uspešno združuje športno modo z najnovejšimi modnimi trendi.

> LOOK #8

Popolna oprava za odhod v fitnes ali na letalo. Elastična, modna in maksimalno udobna.

> LOOK #9

Ni poletja brez privlačnih kopalk in udobnih natikačev, je res? adidas SWIMSUIT PB kopalke so elegantnega dizajna in ustvarjene z mislijo na boljši in bolj čist planet. Primerne so tako za športne aktivnosti v vodi kot sproščeno poležavanja na plaži – pod palmami ali borovci 🙂

> LOOK #10

Retro vibracije nikoli ne bodo šle iz mode! “Old-school” moda in klasični športni elementi 80ih let se vedno znova in znova vračajo in navdušujejo s svojo retro nostalgijo.