Povzetek

Po dobrem letu v modnem zatišju se opazni modni kosi in eksplozija barv vračajo na ulice. Čas je, da svoj »karantenski look« zamenjaš z najbolj vročimi modnimi kosi priznanih blagovnih znamk kot so Nike, adidas, Reebok in ostale. Čas je, da zasiješ v svoji najboljši luči in to poletje ne glede na okoliščine izkoristiš maksimalno.

Po dolgih mesecih zatišja in zaustavitve javnega življenja, se dogajanje na ulicah končno prebuja in napoveduje malo bolj pozitivno noto najbolj vročih mesecev v letu. To poletje je čas za lahkotnejše misli in še lahkotnejšo garderobo. Trendi za poletje 2021 napovedujejo prevlado modnih kosov, ki jih definirajo živahne barve in top materiali, ki dihajo.

Med najbolj trendi in must have kose tega poletja do se uvrstili kompleti v pastelnih odtenkih, preveliki suknjiči, rumeni detajli in udobni, športno navdahnjeni poletni sandali. Vsekakor pa ne bo šlo niti brez trendi frfotajočih oblek in lahkotnih jaken zanjo, ter pisanih kratkih hlač in majic zanj.

SPOZNAJ URADNI BARVI LETA 2021 PO IZBORU INŠTITUTA ZA BARVE PANTONE!

#TAFstyle zanimivost: Vse od leta 2000 na inštitutu za barve Pantone decembra razglasijo barvo, ki naj bi najbolje opisovala prihajajoče leto. Za leto 2021 so presenetljivo izbrali kar dve: ultimativno sivo in razsvetljujoče rumeno. Odtenka PANTONE 13-0647 in PANTONE 17-5104 metaforično opisujeta leto veselja in večje zanesljivosti.

Odtenek PANTONE 13-0647:  je svetla in vesela rumena, ki se lesketa od živahnosti. Je odtenek rumene, ki odraža moč sonca. 

Odtenek PANTONE 17-5104: je ultimativno siva, ki ponazarja trdne in zanesljive elemente, ki so večni in zagotavljajo čvrste temelje, v nas pa vzbuja občutke zbranosti, mirnosti in trdoživosti.

Da boš to poletje lažje izbral/a svoj zmagovalni look smo zate pripravili seznam najbolj vročih #TAFstyle novosti.

> #TAFstyle barviti modni namigi ZANJO

Sodobna modna kombinacija, ki se vrača k “old-school” modi in klasičnim športnim elementom osemdesetih let. Prepusti se čudovit barvni paleti in sveži kombinaciji odtenkov, ki poskrbijo, da na ulici zagotovo ne boš ostala neopažena.

Naj živijo pasteli! Privošči si edinstven in poseben #TAFstyle look za sproščene poletne popoldneve.

Kraljica med vsemi barvami je letos prav rumena. Z izborom ujemajočega se kompleta v pastelnem rumenem odtenku tako zadeneš dva top trenda na en mah.

Prelepa in ženstvena športna kombinacija v nežno rožnatem odtenku. Trendi Air Boyfriend žensko majico s kratkimi rokavi, ki je izdelana iz mehkega bombaža, lahko enostavno kombiniraš tako z Nike Air dolgimi kot kratkimi hlačami.

Top kombinacija v sanjavem poletnem odtenku, ki ti bo nudila udobje 24/7.

> #TAFstyle barviti modni namigi ZANJ

Opremi se z eno iz med najbolj vročih barv ta hip! Vescovo oranžna barva je res mega poletni izbor!

#TAFtyle modna kombinacija v barvah morja. Glavni modni kos: TEE RE-ISSUE moška majica Nike s kratkimi rokavi, ki je bila izdelana v počastitev kolekcije Nike Boating ’87. Na sprednji strani je namreč natisnjen zanimiv potisk iz kolekcije leta ’87, dizajn pa predstavlja klasično ohlapen kroj.

Poklon nevtralom in klasičnim modnim kosom.

TEE FSTVL FTRA AIR moška majica Nike s kratkimi rokavi je idealna za vroče poletne dni. Odlično se poda tako na športna oblačila kot tudi na jeans. Zanimiva grafika na sprednji strani je drzna in posebna ter se prepleta z Nike Air napisom ter s Swoosh logotipom. Enostaven in ohlapen kroj je primeren za različne moške postave in se vsakomur lepo poda.

Trendi urbana modna kombinacija v poletnih odtenkih. TOP KOS SEZONE: Jordan Sport DNA moška majica s kratkimi rokavi, ki je primerna za športne aktivnosti, za prosti čas ter tudi za vsakdanji ulični stil oblačenja.

Uživaj v poletju 2021 in igrivih #TAFstyle modnih kombinacijah!