Povzetek

adidas FORUM

Zapuščina košarkarske kulture 80ih let se nadaljuje! Od samih začetkov na košarkarskih parketih pa vse do današnje sneaker scene, te superge oblikujejo cele generacije. Pojdi po svoje!

adidas FORUM je v 80ih letih pomagal oblikovati košarkarsko kulturo. Zdaj se FORUM predstavlja novi generaciji, ki je odprta in vedno pripravljena na karkoli, kar jim prinese življenje. Preoblikovan in ponovno v prodaji za kreatorje prihodnosti, ikonični FORUM se zdaj prenaša na novo generacijo pri kateri je odprtost temelj njihovega načina življenja. Ta certificirana klasika je kot sredstvo za samo izražanje nove generacije pripravljena na naslednje poglavje.

Rojene iz nujnosti in zgrajene z namenom, superge adidas Forum so bile leta 1984 revolucionarne in so že na samem začetku postale najbolj inovativen in popularen košarkarski copat svojega časa – še Michael Jordan jih je opisal kot eno izmed najpomembnejših silhuet 80ih.

Originalni FORUM je bil zasnovan tako, da je igralcem pomagal izboljšati njihovo igro in jim omogočil še tršo igro brez utrujenosti ali poškodb. Po tem, ko je ta silhueta dosegla dominacijo na košarkarskih igriščih, je začela še svojo nadvlado na sceni ulične mode. Zdaj se ta zapuščina nadaljuje. Nova verzija superg je evolucija originala in ima ožji sprednji del ter odstranljiv trak. Gre za preoblikovano klasiko.

HEROJ ZGODBE: FORUM Exhibit Low

Ti unisex sneakerji predstavljajo klasično silhueto iz košarkarskega parketa leta 1984 z luksuznimi posodobitvami za današnje čase. Prirezani so nižje z mehkim usnjenim zgornjim delom. Plasti kontrastnih barv omogočajo izstopajoč videz. Klasične 3 črte in perforacija na prstu pa ohranjajo klasičen videz.

  • Zapiranje vezalk
  • Usnjeni zgornji del
  • Podplat iz gume
  • Osnova iz recikliranih materialov

Klasični sneakerji enostavno niso dovolj za popoln videz, zato je adidas za veličastno vrnitev FORUM-a oblikoval še komplementarno kolekcijo tekstila. COMPLETE THE LOOK!

HEROJINJA ZGODBE: FORUM Bold Low

Ti ženski sneakerji so obnovljena verzija klasičnih košarkarskih superg iz leta 1984, ki je hitro postala statusni simbol ulične mode. Videz obloženega usnja dodatno izstopa z visokim podplatom. »X« oblika gležnja pa ostaja zvesta originalnim detajlom.

  • Zapiranje vezalk
  • Usnjeni zgornji del
  • Mrežasti notranji del
  • Podloga iz sintetičnega usnja
  • Glomazen podplat iz gume

adidas seveda nikoli ne pozabi na predstavnice nežnejšega spola, zato so oblikovali tudi komplementarno kolekcijo tekstila zanjo. COMPLETE THE LOOK!

FORUM je pripravljen nate.

Si ti pripravljen/a na FORUM? 🙂