Povzetek

Poletje je čas za edinstven modni poletni izgled, veter v laseh, sproščene poletne stylinge in veliko mero spontanosti. Preden se odpraviš na počitnice za zvrhano mero stila kjerkoli in kadarkoli nujno odkljukaj in s seboj spakiraj spodnji seznam.

#TAFstyle ultimativni šoping seznam za modni poletni izgled ZANJO:
#TAFstyle ultimativni šoping seznam za modni poletni izgled ZANJ:
#TAFstyle modni namigi ZANJO:

> Izstopaj iz množice in bikinke na plaži zamenjaj za trendi enodelne kopalke. Divje barve in opazni logotipi so trend sezone zato so strastno rdeče adidas enodelne kopalke zadetek v polno.

> Udobne bombažne obleke v kombinaciji s priljubljenim »bucket hat« pokrivalom – zmagovalna in izvirna kombinacija poletja 2021! »Bucket hat« ali po slovensko »ribiški klobuk« je letos osvojil ves modni svet in zares predstavlja ultimativni #musthave kos sezone.

> adidas Adilette je sodobna različica legendarnih natikačev iz osemdesetih let in predstavlja nepogrešljiv modni kos prav vsakega poletja znova.

#TAFstyle modni namigi  ZANJ:

> Modni bingo: pisane elegantne kopalke, ki so krojene tako, da se lepo podajo na vsako moško postavo.

> Udobni adidas natikači so poleg ikoničnega videza popolna izbira za občutek hoje po puhastih oblakih.

> Prisegaj na kratke majice, ki jih lahko kombiniraš tako na kavbojke kot malo bolj športne kombinacije.

> Vsi navdušenci nad klasiko se bodo zaljubili v kopalne hlače izdelane v klasičnem adidas slogu. Primerne so tako za vodne športne aktivnosti kot za sproščeno poležavanje na plaži. Kopalne hlače adidas so vedno prava izbira. Narejene so iz lahkega materiala, ki se hitro suši.

> Modra retro klasika je prava izbira za pridih trendi nostalgije.