Povzetek

Če je poletje čas za »možgane na off«, avanture v neznano in brezmejno igrivost, je jesen na drugi strani čas za nove začetke, svežo energijo in novo šolsko leto. »Back to school« obdobja se drži prav posebno vznemirjenje, ko se po dolgih počitnicah vsi skupaj vračamo nazaj med šolske klopi in na delovna mesta. Kateri spomin bo tebe večno spominjal na poletje 2021?

BACK TO SCHOOL! Preden se začnejo temperature tudi uradno spuščati je prav, da se opremiš z novo »šolsko uniformo« in novimi cilji za prihajajoče šolsko leto. Odbitih idej za urbane »back to school« modne kombinacije ni nikoli preveč, največ časa za razmislek pa vsekakor nameni iskanju sanjske šolske torbe/nahrbtnika in trendi supergam. Gre za modna kosa, ki te bosta med novim šolskim letom vztrajno spremljala na vsakem koraku in ti nudila modno oporo tudi v najbolj stresnih dneh.

Odločitev je tvoja! 😉 Za lažji povratek nazaj v šolske klopi smo ti pripravili #TAFstyle seznam najbolj vročih kombinacij superg in nahrbtnikov.

Si za retro klasiko, ki privlači poglede ali moderni minimalizem? Od nevtralov do divjih barv – za vsakega modnega navdušenca/navdušenko se nekaj najde in izbira je zares pestra. Poklikaj si svoj najljubši šolski duo v naši spletni trgovini ali pa se oglasi v eni izmed TAF prodajaln.

 »BACK TO SCHOOL« MODNI IZBOR NAJLEPŠIH NAHRBTNIKOV ZANJO:

> Kombinacija elegance in priročnosti – sveži nahrbtniki Nike Sportswear Futura Mini in Nike Sportswear Futura 365 Mini so šarmantnega dizajna, notranji žepi pa ti omogočajo optimalno prostorsko organizacijo.

> Rožnata idila ali minimalistična klasika z adidas podpisom. AC CLASSIC BP model nahrbtnika je preprostega a na vse uporabnega dizajna. Gre za vsestransko uporaben nahrbtnik, s katerim si pripravljena na vsako situacijo.

> Modna upornica z razlogom obožuje vpadljiv dizajn in prisega na trpežne Sprayground nahrbtnike!

> Retro vibracije z blagovno znamko VANS. REALM CLASSIC BACKPACK je minimalističen, robusten in prostoren nahrbtnik retro izgleda. Je prostoren in ima tehnično zasnovan dizajn, s podloženimi naramnicami in več predali za udobno nošenje in organiziranost vsebine.

> Retro funky VANS izgled in kakovostni, trpežni materiali.

> Nahrbtnik SPRAYGROUND v sanjavih pastelih in fresh modeli superg.

> Večno modna črno-bela kombinacija.

»BACK TO SCHOOL« MODNI IZBOR NAJLEPŠIH NAHRBTNIKOV ZANJ:

> TOP TREND: futuristične poslikave, vpadljivi elementi in mogočni vzorci SPRAYGROUND nahrbtnikov.

> TOP TREND: vzorec kamuflaže.

> Večna klasika adidas minimalizma.

> Smrtonosna NIKE kombinacija Hayward 2.0 Printed nahrbtnika in klasičnih Air Force 1.

> VANS modne legende se vračajo! Zanimive barve, teskture in posebna konstrukcija ter udobje 24/7.