Povzetek

To jesen te bo popolnoma obnorela čisto sveža blagovna znamka Goorin Bros! Gre za urbane kape s šiltom z dolgoletno tradicijo, ki predstavljajo trendi piko na i prav vsakemu stylingu. Zgodba blagovne znamke Goorin Bros se je začela pisati že daljnega leta 1895, modne navdušenke in navdušenci pa za njo norijo še danes. Glede na to, da jih nosijo tudi zvezdniki kot so Messi, Neymar in Fernando Alfonso je skrajni čas, da jih na svoj #musthave modni seznam uvrstiš tudi ti!

Goorin Bros je na modni sceni absolutna »vroča roba«. Gre za urbano modno znamko, ki posameznika spodbuja in opogumlja, da najde svoj stil in modo jemlje kot nepogrešljiv podporni sistem aktivnega vsakdana. Gre za znamko, ki komunicira svobodo ter ležerni #streetstyle look.

Kot že omenjeno se je znamka rodila leta 1895 v Philadelphiji. Cassel Goorin je postavil temelje znamke, na katerih sta kasneje gradila njegova sinova Alfred in Ted. Prav Brata Goorin sta zaslužena, da sta očetovo obsedenost s klobuki in kapami spremenila v donosen posel ter znamki Goorin Bros priborila mednarodni sloves. Znamka pa po svetu sovi z razlogom – ekipa #GoorinBros vestno vsakoletno vlaga v različne raziskave s področja umetnosti in tehnologije. Blagovna znamka s svojo bogato zgodovino tako ostaja na vodilnem mestu sodobnih trend setterjev na področju modnih pokrival.

Na prvi pogled kape Goorin bros prepoznaš po sodobnih in igrivih grafikah živalih na sprednji strani. Pohvalijo se lahko z izjemno visoko kakovostjo in vedno svežim modnim pristopom. Kape s šiltom so izdelane iz mehke in trpežne tkanine. Sestavljene so iz ikoničnih šestih delov, ki zagotavljajo udobno prilagajanje. Dodatno nastavljivo zapiralo pa omogoča, da si kapo nastaviš po svojih željah. Dodatne bonus pike? Na zgornji strani vsakega izmed šestih delov je izvezena majhna luknjica, ki omogoča večjo zračnost kape, zato se pod njo tudi v vročih dneh ne potiš.

> Feel the FREEDOM of an eagle!

> You a BANDIT or a STALLION?

> For the mild-mannered animals out there. Need a HUG?

> Find your WILD SIDE and unleash the beast!

> EXOTIC COLOURS for EXOTIC ANIMALS!

FIND YOUR SPIRIT ANIMAL WITH GOORIN BROS!