Povzetek

Obstajajo modni trendi, ki jih po eni sezoni »hypa« ni več na spregled in obstajajo modni trendi, ki se vračajo vsako leto znova. V #TAFstyle ekipi vsako jesen znova z veseljem pozdravimo tudi »stalne modne goste« najhladnejših mesecev v letu. V to rubriko spada tudi Nike Sportswear Tech kolekcija, ki je tako nepogrešljiva in uporabna, da jo na naših policah najdeš vsako leto znova.

Nike Sportswear Tech kolekcija je oblikovana iz naprednega flisa, ki ponuja vrhunsko dihanje kože in hkrati odlično izolacijo. Gre za modne kose, ki so idealna izbira za raznovrstne športne aktivnosti v hladnejših dneh. Vrhunski flis material namreč poskrbi, da ti nudi popolno toploto a hkrati dodatno ne obteži telesa.

Nadvse udobni in sproščeni Nike Sportswear Tech modni kosi so ravno prava mešanica brezčasnosti in sodobnih modnih trendov. Premišljeni detajli kot so zadrge, stranski žepi in kapuce imajo tako uporabnosten kot modni namen. Gre za izredno premišljene dizajne oblačil, ki omogočajo neznosno lahkost gibanja in ljubiteljem športa omogočajo, da se tudi v najhladnejših mesecih v letu prepustijo brezskrbnim užitkom športanja na svežem zraku.

Med to kolekcijo boš torej našel oziroma našla vse, kar iščeš za maksimalno udoben in moden vstop v jesen 2021! Gre za top modne kose, ki te bodo lahko spremljali med jutranjim tekom na svežem zraku, poskrbeli za toploto med vsakodnevnimi opravki ali pa služili kot najljubša #homeoffice uniforma.

> Modno in udobno. Nepogrešljivi Nike Sportswer Tech modni kosi ZANJO

1. Nike udobje v prefinjeni in ženstveni barvi.

2. Neopazna siva. #musthave kos jeseni 2021 je zagotovo Nike športna jopica, ki je narejena iz posebne dvostranske distančne tkanine, ki izkorišča telesno toploto in tako ustvarja dodatno toploto brez odvečne teže.

3. Športna eleganca v klasični črni barvi.

> Neznosna lahkost gibanja! Nepogrešljivi Nike Sportswer Tech modni kosi ZANJ

1. Nebesno modra barva, ki pritegne pozornost.

2. Bež je nesporna barva leta 2021!

3. Večna sivina.

JESEN JE TU! SPREJMI TOPEL OBJEM NIKE KOLEKCIJE SPORTSWEAR TECH!