Povzetek

Sprayground novosti! September je s svojimi »Back to school / office« trenutki vsekakor idealen čas, da ti predstavimo novo kolekcijo odbitih nahrbtnikov, torbic, denarnic in tekstila priljubljene blagovne znamke Sprayground! Gre za znamko, ki ne sledi trendom ampak jih postavlja. Uporniška, umetniška, svetovljanska in oh tako zelo trendi!

Sprayground novosti! Blagovna znamka Sprayground vestno zasleduje svoje poslanstvo: biti vrhunska svetovno prepoznavna blagovna znamka, ki združuje visoko kakovost z edinstveno umetniško ter kreativno žilico. V središču znamke so inovacije, kreativnost in odličnost. Prav vsak model nahrbtnikov ali torbic pa pride na trg le v omejeni nakladi. Znamka se tako zavzema tudi za edinstvenost in avtentičnost posameznika, ki nosi Sprayground izdelke.

Blagovno znamko Sprayground je leta 2010 ustanovil umetnik in vizionar David Ben David, ki je za vedno spremenil standardno idejo o črnem in dolgočasnem nahrbtniku. Nahrbtniki so namreč veliko več kot le to!  

Njegovi prvi modeli nahrbtnikov s potiskom »My name is« in »Money Stacks« so potrdili, da se v njegovi umetniški filozofiji skriva še mnogo potenciala. Že prvi modeli odbitih in barvitih Sprayground  nahrbtnikov so takoj dobili zaveznike med zvezdniškimi obrazi. Med leti 2012 in 2017 je znamka Sprayground doživela eksponentno rast v državah kot so ZDA, Japonska, Združeno kraljestvo, Italija in Dubaj.

Glede na to, da so prav modne prestolnice znamko Sprayground tako lepo sprejele, je umetniška ekipa znamke v letih do danes še dodatno zavihala rokave in pričela z ekspirementiranjem na področju oblikovanja. V sveži Sprayground kolekciji za jesen-zimo 2021 so se pri izdelavi tako poigrali s 3D –tehniko, različnimi tehnikami krojenja in šivanja ter inovativnimi kombinacijami različnih tkanin ter materialov.

SEZNAM NAJBOLJ PRILJUBLJENIH SPRAYGROUND NOVOSTI IN MODNIH ADUTOV TA HIP

> MUSEUM OF SPRAYGROUND: Dobrodošli v muzeju SPRAYGROUND!

> TURBO 500: V znamenju modnega karo vzorca.

> FIFTH AVENUE: Uporniška eleganca. 

> SG ALL DAY: »Back to office« eleganca. 

> V.V.I.P.: Črno-belo-rjava klasika. 

> THE SANCTUARY: V zavetju čudovitih rož.

> HENNY AIR TO THE THRONE: Za vse prestolonaslednike urbane džungle!

> Risani junaki, filmi and all in between! Tu so Mando, Vader, Spongebob, Batman, Space Jam in drugi!

> Za sladico pa ti predstavljamo še najnovejši tekstil urbane blagovne znamke. COMPLETE THE LOOK!