Povzetek

Svežina jesenskih juter na pomoč kliče modno okrepitev! V velikem slogu se v tvojo garderobno omaro vračajo potiskani ali minimalistični hoodiji, udobne trenirke, prehodne jakne in nepogrešljivi pari pisanih superg.

Jesenska jutra so res poseben čar v letu, ki naznanja novo obdobje. Temperature se spustijo s poletnih 30 °C na 5°C. Zjutraj je že precej hladno, popoldne pa sonce še vedno lahko razvaja s prijetno toplimi temperaturami. Temperaturni preskoki lahko tako jeseni pri oblačenju povzročijo celo zmešnjavo, je res? Za lažji in bolj brezskrben vstop v modno jesen smo zate pripravili last minute seznam artiklov, ki ti bodo v trenutku pomagali pričarati idealne kombinacije za brezskrbna hladna jutra.

#TAFstyle modni seznam artiklov za brezskrbna jesenska jutra:

1.HOODI S KAPUCO: Modna, topla in udobna odločitev = absolutni jesenski #musthave, ki bo rešil marsikatero modno zagato.

2.PREHODNA JAKNA: definitivno modni kos, ki se šteje za obvezno jesensko modno opremo. Prehodne jakne so naravnost idealna izbira za hladnejša jutra. Narejene so namreč iz tanjših materialov, ki dobro zadržujejo toploto in so dobrodošle tudi, ko rahlo zapiha veter. V toplejših delih dneva pa so dovolj prepustne, da z odpeto zadrgo zlahka reguliraš temperaturo znotraj njih.

3.SNEAKERJI: Sveži pari sneakerjev so definitivno pika na i vsakemu stylingu. Poleg opaznega dizajna stavi na kvaliteto materialov – gre za investicijo v udoben in prijeten korak.

4.KAPE: Različni modeli kap so letošnje leto pravi hit. Kape s šiltom in tako imenovani »Bucket hat« model pa bomo skupaj s kratkimi majicami iz poletnih mesecev teleportirali tudi v jesenske. Uživaj v plastenju in kombiniranju različnih stilov!

5.NOGAVICE: Modna osnova oblačenja se začne pri izbiri spodnjega perila in nogavic. Privošči si malo več drznosti in eksperimentiranja z osnovami, ki ti bodo na ulicah zagotovile še večjo samozavest!

#TAFstyle jesenski modni namigi ZANJO:

  1. PISANI HOODIJI = absolutni jesenski #musthave!

2. TRENDI PREHODNE JAKNE = nepogrešljive modne sopotnice v vseh vremenskih razmerah.

3. KVALITETNI SNEAKER MODELI = investicija v udoben in prijeten korak.

4. MODNA POKRIVALA = trendi in sekundna rešitev za vse »bad hair day« situacije.

5. BARVITE IN POTISKANE NOGAVICE = za kanček kreativne drznosti in varno eksperimentiranje s stilom.

#TAFstyle jesenski modni namigi  ZANJ:

  1. ČRNI HOODI = brezčasna modna investicija, ki se poda na vse.

2. URBANE PREHODNE JAKNE = odlična rešitev za vse, ki ne morejo brez športnih aktivnosti na prostem niti takrat, ko vreme ni najbolj naklonjeno. Trendi dizajn pa poleg praktičnosti poskrbi za samozavesten in fresh videz.

3. NEPOGREŠLJIVI SNEAKERJI = način, da brez besed izražaš svoj stil in na ulicah z vsakim korakom govoriš svojo zgodbo.

4. MODNE KAPE = pika na i vsakemu stylingu.

5. NOGAVICE = modna in udobna osnova vsake garderobne omare.