Povzetek

Športni in urbani modni navdušenci, pozor! Priljubljena blagovna znamka Puma v jesen 2021 vstopa v velikem slogu. S svojimi svežimi silhuetami športne obutve navdušuje tako ljubitelje urbanega uličnega sloga kot zaprisežene športnike.

Dinamične silhuete s podpisom blagovne znamke PUMA predstavljajo novo dobo urbanega uličnega sloga. Gre za superge nove generacije, ki črpajo navdih iz mladinske kulture ter združujejo atletski šik z opaznimi in poživljajočimi elementi.

BLAGOVNA ZNAMKA PUMA PREDSTAVLJA: urbane modne silhuete za fresh vstop v jesen 2021! Predstavljamo ti #TAFstyle seznam najljubših favoritov ZANJO in ZANJ:

> #TAFstyle stilski namigi zanj: Puma Suede Bloc – moški večbarvni športni copati za prosti čas predstavljajo TOP modno izbiro za vse prostočasne aktivnosti. Njihova oblika in slog sta primerna tako za elegantno opravo kot tudi za kombiniranje s športnimi oblačili. Vložki omogočajo lahkotno blaženje, podloga copata je mehka in lahkotna, nekoliko odebeljen podplat pa iz gume. Puma Suede Bloc model je na voljo v živahni pisani različici in nekoliko bolj umirjeni črni različici.

> #TAFstyle stilski namigi zanjo: Puma Oslo Maja. Opazni beli športni copati Puma za prosti čas predstavljajo trendi in elegantno izbiro. Namenjeni so predvsem prostočasnim aktivnostim in osvajanju mestnih ulic v slogu. Njihova oblika in slog pa sta hkrati primerna tudi za elegantno opravo ter kombiniranje s športnimi oblačili. Zares fresh detajl predstavlja odebeljen podplat v osvežujoči mint barvi.

Puma Suede Mayu. Namenjeni so vsem prostočasnim aktivnostim. Njihova oblika in slog sta primerna tako za elegantno opravo kot tudi za kombiniranje s športnimi oblačili. Copati so na voljo v klasični črni barvi, monotonost pa razbijejo vzorci in bel podplat in beli našitki na zgornjem delu copat. Vezalke so rdeče, lahko se zavežejo na notranjo stran jezika. Vložki omogočajo lahkotno blaženje športnega copata, za višji videz je vstavljen tudi vmesni podplat. Podloga copata je iz mehkega tekstila, ki daje videz žameta, podplat pa iz gume in rahlo zaobljene oblike.

> #TAFstyle stilski namigi zanj. Puma Wild Rider. Prepusti se toku in se sooči z izzivi s športnimi copati Puma Wild Rider Rollin’. Dinamična silhueta predstavlja novo dobo urbanega uličnega sloga. Gre za superge nov generacije, ki črpa navdih iz mladinske kulture, združuje atletski šik z ostrimi elementi za svež, poživljajoč videz.

Puma Mirage Sport Remix. Čas je, da se zaljubiš v bolj drzno različico sebe, ki na nogah nosi najnovejše Puma superge v živahni barvni kombinaciji. Gre za obutev, ki jo navdihujejo barve in se ponaša z izrazito silhueto. Nosi jih svetovno znani DJ Snake!

> #TAFstyle stilski namig zanjo: Puma Mayze. Mladostni in igrivi športni copati, ki jih zaznamuje odebeljen podplat. Na voljo so v različnih subtilnih jesenskih barvah.

> #TAFstyle stilski namig zanjo: Puma Cali Sport. Wow, blagovna znamka te s svojim novim dizajnom pelje v Kalifornijo! Gre za mogočno in glomazno silhueto, ki ti bo vzela sapo! Zares čudovite linije in minimalistični pristop k oblikovanju v trenutku pričarajo fresh »laid-back« cool ulični stil.

*Zanimivost: model Puma California originalno izvira iz leta 1983, sedaj pa so jo pumini oblikovalci ponovno vrnili na trg v obliki nove, prerojene oblike z imenom Cali. Gre za obliko, ki je rojena na igriščih in ulicah. Cali ohranja svoj oster videz z debelim gumijastim podplatom in gumijasto konstrukcijo , zgornji del pa ima prvovrstno usnje za svež in sodoben videz. Ta ponazorjena silhueta izstopa s svojo kick-ass platformo.