Povzetek

Vesele novice: BLACK FRIDAY nori popusti prihajajo v TAF in mamljive ponudbe na najbolj vroče modne kose te bodo razvajale kar cel mesec november! TOP priložnost, da svoje najljubše urbane blagovne znamke kot so Adidas, Nike, Puma, Reebok, Sprayground, Ugg, Converse (in še bi lahko naštevali) kupiš po zares izjemnih cenah. Namig: #blackfriday ponudba zamujena…ne vrne se nobena! 😉 Zato pohiti v TAF trgovine ali v spletno košarico odklikaj svoje NAJ izdelke še danes.

V #TAFstyle ekipi smo radi univerzalni in radodarni zato smo se odločili, da ti letošnji november ponudimo kar se da odbite #blackfriday popuste. Znameniti nakupovalni praznik »BLACK FRIDAY« ali po naše ČRNI PETEK pa pri nas ne bo trajal le zadnji vikend v mesecu ampak kar cel mesec november! Ja, prav si prebral/a…cel mesec november je rezerviran za šoping po top cenah! Da ti bo šlo nakupovanje še lažje od rok in da se ga boš lotil/a čim bolj sistematično pa smo zate pripravili še seznam najboljših nakupov.

Gre za čas, ko lahko veliko ugodneje kupiš božična darilca, ki bodo zares osrečila prejemnike, osvežiš svojo garderobno omaro in investiraš v modne kose priznanih športnih blagovnih znamk, ki te bodo zaradi svoje kakovostne izdelave osrečevala še leta. Pripravi svoj #musthave #blackfriday seznam in ga v TAF trgovinah ali na spletu odkljukaj po zares odbitih cenah! 

SEZNAM NAJBOLJŠIH BLACK FRIDAY NAKUPOV:

> PREMIŠLJENA PRAZNIČNA DARILA OKRAŠENA S POPUSTI! Prihrani na času, stresu in denarju ter darilca za praznične decembrske dni in svoje najdražje kupi že sedaj!

»BLACK FRIDAY« IDEJE ZA DARILO ZANJO:

>> Udobni in pisani puloverji priznanih blagovnih znamk so absolutni zadetek v polno!

>> Priljubljene UGG-ice, trendi par superg ali potovalni kovček za vse prihajajoče avanture? 3x DA, same TOP ideje!

>> Tople in trendi nogavice za mrzle zimske dni. Darilce, ki je univerzalno in vedno dobrodošlo v vsaki garderobni omari.

»BLACK FRIDAY« IDEJE ZA DARILO ZANJ:

>> Udobni puloverji

>> Urbani par superg

>> Praktični nahrbtniki za vse prihajajoče avanture

> INVESTICIJA V MODNE KOSE PRIZNANIH BLAGOVNIH ZNAMK IN ODBITI BLACK FRIDAY POPUSTI NA URBANE ZNAMKE KOT SO NIKE, PUMA, REEBOK, SPRAYGROUND, UGG in CONVERSE.

>> Ne spreglej popustov na urbane blagovne znamke zanjo:

>> Ne spreglej popustov na urbane blagovne znamke zanj:

> OSVEŽITEV GARDEROBNE OMARE S TOP KOMBINACIJAMI ZA JESENSKE TER ZIMSKE DNI! Sestavi svoje top #TAFstyle modne komplete po zares ugodnih cenah!

>> TOP 3 »BLACK FRIDAY« STILSKE KOMBINACIJE ZANJO:

>> TOP 3 »BLACK FRIDAY« STILSKE KOMBINACIJE  ZANJ: