Povzetek

#daretoconnect – Najbolj magični in praznični dnevi v letu trkajo na tvoja vrata! Prepusti se radostnemu decembru in v najljubši družbi proslavljaj vsak dan znova! V svoje življenje z odprtimi rokami povabi optimizem in velike sanje ter ne pozabi, da je sreča zgrajena na majhnih radostih vsakdana.

Glede na okoliščine in dogajanje v svetu v zadnjih dveh letih so božični prazniki in decembrski čas še bolj pomemben opomnik kako pomembna sta TUKAJ in ZDAJ. Vse se spreminja a pomembnost medsebojnih vezi ostaja. Adidas te z novo kampanijo #DareToConnect spodbuja in opominja, da je točno ta trenutek več kot odlična priložnost, da se povežeš s seboj in svojimi najbližjimi.

Najboljše priložnosti, odbite zgodbe in najlepši spomini se rodijo prav med povezovanjem zato je prav, da slovo od starega leta in začetek novega posvetiš prav temu. Naj bo vsak dan decembra 2021 namenjen mini izzivom, ki te vodijo do večje povezanosti s svetom in s seboj. #daretoconnect

Ideja naše #TAFstyle ekipe kako bi se tega lotili? Na post-it listke do konca leta 2021 zapiši po eno opravilo na dan, ki bo polepšalo življenje tebi ali tvojim najbližjim, stresi jih v lep lonček in vsako jutro izžerebaj eno nalogo. Mini misij za lepši vsakdan je nešteto in pomembno je, da pri sestavi le teh v središče postaviš svojo osebnost, svoje vizije in želje tvojih najljubših oseb. Lahko gre zgolj za sms ali telefonski klic za lepši dan, spontano peko najljubše slaščice prijateljici, potep v neznano, podarjen album z najljubšimi fotografijami preteklega leta ali zgodnji nakup premišljenih prazničnih daril brez stresa.

Da boš sebi in svojim najbližjim v stilu polepšal/a praznični vsakdan smo zate na kup izbrali zares čudovite adidas izdelke, ki skupaj sestavljajo WOW darilne paketke. Gre za super in uporabna presenečenja, ki bodo 100% razveselili prav vsakega urbanega modnega navdušenca ali navdušenko.

Poleg darilc pa ne pozabi, da največ štejejo prav skupni trenutki bližine, ko nekomu pokažeš, da ti je mar in da zate predstavlja pomemben košček v tvoji sestavljanki življenja. Veselje se množi ko se deli zato poskrbi, da ga ob koncu leta v svojem stilu razdeliš kar največ in tako pomnožiš svoje bonus točke dobre volje! #daretoconnect

Praznični TAF x #adidas darilni seti ZANJO:

> Drzen in brezčasen dizajn v opaznem adidas odtenku.

> Urbana kraljica mestnih ulic.

> Prefinjeni potiski v kombinaciji z udobjem in toplino.

> Ohlapni kroji, ki zagotavljajo prijetno nošenje.

> Bordo rdeča ljubezen na prvi pogled. 

Praznični TAF x #adidas darilni seti ZANJ:

> Svetla oker vojaška barva, ki pooseblja modno toplino 24/7.

> Temno modro udobje.

> Ključni kos videza? Modna jopa z zadrgo retro videza.

> Ključni kos videza? Modna jopa z zadrgo retro videza.

> Večni vojaški vzorec v nevtralnih odtenkih sive in črne.