Povzetek

Nike novosti! Toliko svežih in kul modnih Nike novosti že dolgo ni bilo na voljo v #TAFstyle spletni trgovini! Gre za modne kose, ki ti bodo olajšali in polepšali življenje ter ti nudili maksimalno udobje 24/7. V stilu se opremi za najhladnejše mesece v letu in brezskrbno uživaj v prehodu iz jeseni v zimo. S pravo modno opremo in urbanim Nike plastenjem od glave do pet ti tudi zares mrzla jutra ne bodo prišla do živega.

NIKE NOVOSTI > JESENSKO-ZIMSKI NAKUPOVALNI VODIČ ZA LETO 2021:

Nove Nike street-style kombinacije zanjo:

> Nike #TAFstyle v mint zeleni. Čudovit ohlapen pulover s kapuco zagotavlja mehak videz na zunanji strani in noro udobje na notranji strani. Top kos za vse, ki obožujete sproščene ulične kombinacije.

> Nike #TAFstyle v prelepih bež odtenkih. Ključni kos videza so trendi in sproščene športne hlače.

> Odličen stilski predlog za modne jesensko-zimske Nike #TAFstyle sprehode. Najbolj nepogrešljiv kos tega videza je zagotovo rdeča Nike jakna s posebno tehnologijo »Therma-FIT« ki zagotavlja še več toplote. Zgornja plast je vodoodbojna in deluje izolirno, tehnologija »Therma-FIT« pa omogoča ohranjanje telesne temperature in ogrevanje v posebno hladnem vremenu.

> Nike #TAFstyle s pridihom nostalgije. Izjemno mehak občutek velurja prinaša visoko mero udobnosti, hkrati pa izbrani modni kombinaciji daje eleganten pridih, ki se spogleduje z glamurjem. Trenirka je raztegljiva in omogoča gibanju vso svobodo.

> Ohlapni kroji, ki zagotavljajo prijetno nošenje.

Street-style Nike novosti zanj:

> Nike #TAFstyle v privlačno olivno zeleni barvi. Nike Air Jordan Essentials Fleece trenirka je investicija v udobje 24/7 in dovršen ulični #streetstyle modni izgled.

> Še en svež Nike #TAFstyle namig v olivno zelenem odtenku. Ključni kos je zagotovo trendi pulover, ki je idealna oprava za raziskovanje urbanega okolja. Kombinacija pisanih zamolklih barv in sobivanje različnih tkanin izoblikuje svojevrsten urbani pridih celotnemu videzu.

> Še ena top Nike Air Jordan Essentials Fleece trenirka ali #TAFstyle kombinacija v sanjavo modrem odtenku. Za modno piko na i pa se odlično podajo Nike Air Max 90 copat za prosti čas.

> Prefinjeno Nike #TAFstyle plastenje kot obvezen kos vsake moške garderobe vključuje različne brezrokavnike. Namig za šoping: Jordan Jumpman Vest brezrokavnik na spodnji fotografiji je ohlapen in lahek, opazen detajli na zadnji strani pa vključuje kultni Jump Man logotip.

> Nike #TAFstyle v svežih pastelih. Najbolj opazen kos sestavljene urbane oprave so zagotovo športni copati Nike AIR JORDAN 5 RETRO, ki jih krasijo čudoviti jesenski odtenki in drzni elementi.

> Nike #TAFstyle, ki kar kliče po avanturah v neznano. Le teh si nikakor ne znamo predstavljati brez udobnih Jordan superg.

> Še en trendi Nike #TAFstyle, ki na ulicah privablja poglede s svojimi detajli. Črn moški pulover s kapuco zagotavlja udobje na vsakem koraku, potisk ilustrirane grafike pa poskrbi za ravno pravo osvežitev celotnega videza. Kroj s klasičnim prileganjem je top izbira za premišljeno plastenje in aktivno preživljanje najhladnejših mesecev v letu.

> Nike #TAFStyle v rumeno črni kombinaciji. Kaj pravite na Nike pulover s tiskano grafiko vafljevega krompirčka in Futura logotipom? Plus Nike Waffle One sneakerji, poslastica!

> Sproščen ulični Nike #TAF style. Moški športni copati Air Presto Mid Utility bodo v stilu poskrbeli za brezskrben prehod v hladno in vlažno vreme zimskih mesecev.

> Tech Fleece moške športne hlače Nike so izdelane iz toplega in prijetnega materiala in tako predstavljajo ultimativno modno investicijo v udobje tudi v najhladnejših mesecih v letu.