Povzetek

Tukaj je nova #adidas always been, always originals kolekcija!

Gre za kolekcijo, ki je ustvarjena posebej za praznovanje evolucije, raznolikosti in moči žensk! Prav posebna kolekcija, ki si želi osvetliti pretekle in sedanje dosežke vseh močnih žensk, ter s pogumom in upanjem slavi vse, kar še sledi. Zapomni si: posamezno smo močne, skupaj smo NEPREMAGLJIVE!

Barvito kolekcijo Always Been, Always Origials navdihujejo in ustvarjajo močne, raznolike in izvirne ženske. Ženske s talenti, sanjami, vizijo in zaupanjem. In hkrati ženske s strahovi, vprašanji in vsakdanjimi boji. Vedno unikatne, vedno #ženske!

Ženske so bile od nekdaj bitja neusahljive ustvarjalne moči in emocij. Bitja razvoja in evolucije. Nova #adidas Always Original kolekcija poudarja prav izvirnost, moč in raznolikost žensk in nebinarnih ljudi. S svojo kreativno in neustrašno noto kolekcija podira tabuje in opogumlja.

Opogumlja posameznice na poti k izražanju in izžarevanju svojega najglobjega »biti«. Kdo si, ko te nihče ne gleda? Kaj definira tvoj obstoj in kaj so tvoje najbolj skrite sanje? Se zavedaš, da si sposobna uresničiti prav vse, kar si zadaš?

Ženska moč lahko premika vesolja in prav je, da se tega pogumno zavedaš na vsakem koraku. Bodi unikatna, bodi ti,  nosi #adidas.

Slogan kampanje »Always Been, Always Original, Always You.« slavi tvojo unikatnost in ti sporoča, da si neponovljiv in nepogrešljiv košček sestavljanke. Svet te potrebuje, pokaži mu, kaj zmoreš!