Povzetek

Drage urbane navdušenke in navdušenci, tu so nepogrešljivi modni znanilci pomladi! Lahkotni pastelni odtenki, ki s svojimi sanjavimi barvami navdihujejo, osrečujejo in tolažijo.

Sanjavi pasteli in nežni zemeljski odtenki so letošnjo pomlad obarvali celotno Nike kolekcijo, ki kar kipi od svežine. Prav vsi modni kosi so čudoviti in kar kličejo po prepihu v tvoji garderobni omari! Celotna kolekcija deluje izredno pomirjajoče, lahkotno in #fresh! Kot osvežujoča pastelna modna limonada, nabita z vitamini in spita pod božajočimi sončnimi žarki. Čista spomladanska modna poezija torej!

Gre za zares mehko in igrivo spomladansko paleto, ki v nas prebuja otroške spomine in sanjarjenje z odprtimi očmi. Od nežno lila do svetlo modre barve, od metinega bonbona do jagodnega sladoleda. Zdi se, da nas omenjeni pastelni odtenki nagovarjajo k skrbi zase in uresničitvi hrepenenj po dobrem počutju. So kot nekakšen lahkoten modni obliž na rane pandemskih dveh let, ki sta za nami. Nekakšna modna vstopnica v lahkotnejšo in pozitivnejšo prihodnost.

Za lažjo orientacijo in pregled svežih Nike novosti smo zate pripravili prav poseben pastelni nakupovalni vodič naših #TAFstyle favoritov. Na prvi pogled se zdi, kot da bi vstopil/a v nebesa, kajne?

Spomladanski pastelni modni namigi ZANJO:

Sanjavo vijola barva ali ko se minimalizem sreča z uličnim luksuzom. Čudovita Nike Sportswear Essential matchy-matchy trenirka je naš absolutni zadetek v polno! Narejena iz francoskega frotirja, izredno mehka in nosljiva s sloganom “kamor vas ponese dan”. Izredno trendi »oversized« izgled odlično pristoji prav vsaki postavi in z lahkoto skrije morebitne nepravilnosti.

Nike Sportswear Essentials Oversized

Nike Sportswear Essential Fleece

Nike AIR MAX 95

Svetlo siva v kombinaciji s sinje lila – popolna pastelna kombinacija

Nike Sportswear Essentials Fleece

Nike Sportswear Essentials Fleece

Nike Air Vapormax 2021 FK

Nežni rožnati odtenki.

Nike Sportswear Essentials Oversized

Nike Sportswear Essential Fleece

Nike BLAZER MID ’77 JUMBO

Mentolov sladoled.

Nike Sportswear Collection Essential

Nike Sportswear Collection Essential

Nike Sportswear Futura 365 Mini

Modni zemeljski odtenki.

Nike Sportswear Tee Slim

Nike Sportswear Air Tights

Nike BLAZER LOW PLATFORM

Spomladanski pastelni modni namigi ZANJ:

Pastelni miks #TAFstyle modnih favoritov. Moške modne kombinacije v pastelnih odtenkih morajo biti na nek način celo bolj premišljeno zastavljene, a ob pravilni zasnovi delujejo še bolj sproščeno, igrivo in sveže.

Nike Sportswear Club Tee

Nike Sportswear Tech Fleece

Nike Waffle One Premium

V barvah peščene ure.

Nike Sportswear Air Hoodie

Nike Sportswear Air Jogger

Nike Air Jordan MA2

Nevtralni zemeljski odtenki.

Nike Sportswear Tech Fleece Jogger

Nike Sportswear Club Tee

Nike Everyday Plus Cush Socks