Povzetek

Modna pomlad se prebuja v odtenkih pastelov in igrivih potiskov. Kateri je pa tvoj najljubši modni dodatek za to pomlad? Oh, koliko svežine, lepote in energije na enem mestu! Kolekcije najbolj priljubljenih urbanih modnih znamk vibrirajo v istem jeziku – jeziku pozitive in optimistične prihodnosti.

Menjavanje letnih časov obožujemo iz več razlogov – eden od poglavitnih razlogov je zagotovo tudi menjavanje kolekcij in sveža modna perspektiva. Tokrat smo zate pripravili seznam najlepših in najbolj trend #TAFstyle modnih dodatkov, ki jih boš z užitkom nosil/a to pomlad!

Da bo tvoje kombiniranje epskih modnih kombinacij to pomlad kar se da uspešno, smo z izbranimi modnimi dodatki sestavili še zares hude #streetstyle videze, ki dokazujejo, da so pravilno izbrani modni dodatki tista »pika na i« ali po angleško »cherry on top«.

Najbolj trendi #TAFstyle modni dodatki ZANJO:

Ptički čivkajo in napovedujejo pomlad!

Morda se komu pomladni pasteli zdijo že »prežvečen« modni kliše a brez njih tudi to pomlad nikakor ne bo šlo. Od pastelnih oblačil do pastelnih modnih dodatkov – we have it all!

Na prvi pogled nas je osvojila kombinacija Nike Sportswear Futura 365 Mini nahrbtnika v nežno roza barvi v kombinaciji s prefinjenimi Wigglesteps nogavičkami, ki jih krasijo barviti ptičji potiski. Ptice (znanilke pomladi) tako tudi prek modnih kosov glasno čivkajo in napovedujejo čudovito pomlad!

Nike Sportswear Essential

Nike Sportswear Futura 365 Mini

Wigglesteps COLOR BIRDS

Nike #streetstyle diva

Lahkoten pulover s kapuco v kombinacijo s svežim parom superg in pisanimi nogavicami? Ja, prosim! Letošnjo pomlad bodo na ulicah navduševali unisex pari nogavic Everyday Plus Cush Crew, ki so narejeni iz čistih in nadvse kvalitetnih materialov. Gre za igriv detajl s potiskom priljubljene tehnike tie-diy, ki se odlično poda tako k urbanemu outfitu kot športnim oblačilom.

Nike Sportswear Air Fleece Top

Nike BLAZER LOW ’77 JUMBO

Nike Everyday Plus Cush Crew

Kraljica urbanih pastelov

Znamka adidas je ena tistih, ki se je nikakor ne moreš naveličati in deluje odlično v katerem koli barvnem odtenku. Pomladi na čast smo tokrat izbrali matchy-matchy modno kombinacijo.

adidas TIGHTS

adidas BASEB CLASS TRE

adidas ADICOLOR WAISTB

Sladka in sveža – kot mint bonbon

Priljubljena blagovna znamka Nike to sezono na veliko razvaja vse ljubitelje urbane ulične mode in širokih krojev. Poleg vrhunskih modnih kosov pa so oblikovalci omenjene blagovne znamke to pomlad še posebno pozornost namenili oblikovanju čudovitih unisex nogavičk, ki predstavljajo nepogrešljivo piko na i trendi parom superg.

Nike Sportswear Collection Essential

Nike Everyday Plus Cush Crew

Nike Sportswear Collection Essential

Vsakdanja praktičnost v nežnih rožnatih odtenkih.

Poleg trendi videza blagovna znamka adidas v vseh letnih časih stavi na izjemno praktičnost in priročnost. Na seznam najbolj uporabnih modnih dodatkov za vse priložnosti se vsakič znova uvrsti klasičen ADICOLOR BACKPK nahrbtnik.

adidas SST PANTS PB

adidas ADICOLOR BACKPK

adidas MID CUT CRW SCK

Najbolj trendi #TAFstyle modni dodatki ZANJ:

Mož(je) v črnem.

Nekateri s prihodom pomladi intuitivno preklopijo na mavrične odtenke, nekateri še naprej s ponosom »furajo« svoj #allblack izgled. Znamka adidas s svojo pestro ponudbo oblačil in modnih dodatkov poskrbi za vse vrste modnih navdušencev. Na seznamu večnih modnih favoritov pa je zagotovo BASEB CLASS TRE kapa s šiltom.

adidas ESSENTIAL HOODY

adidas ADICOLOR BACKPK

adidas BASEB CLASS TRE

50 odtenkov najljubših parov nogavic

Everyday Essential Crew nogavice zagotavljajo modni slog in klasično udobje. Blagovna znamka Nike je z mislijo na vse modne navdušence oblikovala paket treh parov nogavic iz raztegljivih tkanin, ki omogočajo lahkotno usklajevanje z drugimi kosi oblačil.

Nike Sportswear Air Hoodie

Nike Everyday Essential Crew

Nike Heritage Waistpack

Poklon košarkaški legendi

Urbana in drzna modna kombinacija s prav posebnim dodatkom: Sprayground SCRIBBLE SHARK CROSSBODY opasnico, ki predstavlja ultimativno kombinacijo kakovosti, funkcije in dizajna.

Nike Jordan Sport Diamond Shorts

Nike Jordan Flight Essentials Graphic

Sprayground SCRIBBLE SHARK CROSSBODY

Ulična simfonija barv in potiskov

Barvit navdih klasične Michael Jordan-ove uniforme. Za »efekt presenečenja« in opazen detajl pa poskrbijo Wigglesteps ETHNIC PHANTASY nogavice.

Nike Sportswear Club Tee

Nike Everyday Essential Crew

adidas NITEBALL