Povzetek

In smo ga dočakali! Marec je v znamenju AIR MAX DAY 2022. Air Max nova kolekcija je tukaj – skupaj praznujmo z novimi modeli in barvami. Nike je za to pomladno kampanijo Air Max pripravil posebna futuristična presenečenja v zanimivih barvnih odtenkih, ki se bodo odvijala skozi celoten marec in april. Posodobljene klasike, futuristični detajli in seveda retro ikonične silhuete.

Pregrešno dobrih 5! Najbolj šik in modni pari superg linije Air Max so tu! Pridruži se nam pri prav posebnem praznovanju AIR MAX MESECA & se v svojem stilu pokloni veliki ikoni urbanega uličnega stila!

Nike že desetletja razvija nove modele in se osredotoča na njihov moto “Give Fresh Air”. Sami potiskajo meje v skrajnost in tako dostavijo neverjetne kolaboracije in izdaje sneakerjev. Posodobljene klasike, futuristični detajli in seveda vrnjene nespremenjene ikone svežih odtenkov. Ta pomlad nam je prinesla zemeljske barve. Silhuete imajo pastelne odtenke, povezuje pa jih črno siva barva. Topli odtenki bež in nežne oranžne barve spremlja modra linija. Barve se odlično dopolnjujejo in ustvarjajo slog, ki te silhuete naredi še močnejše.

Ikonični športni copati AIR MAX so bili rojeni daljnega leta 1987, s svojim dizajnom pa osvajajo srca vseh modnih navdušencev in navdušenk še danes. Gre za kultni modni kos, ki se kot dediščina predaja iz generacije v generacijo.

AIR MAX dediščina je za blagovno znamko Nike tako pomembna, da ji od leta 2014 vsako leto znova posvetijo prav poseben »HAPPY AIR MAX« mesec. Gre za tekoči mesec marec, ko se vsi urbani modni navdušenci z veseljem ozremo v preteklost in skupaj pogledamo v prihodnost. Če je kdo s svojim dizajnom in načinom modne filozofije pripravljen na vse kar se obeta, je to zagotovo blagovna znamka Nike! Napredna, športno navdahnjena in vedno pripravljena na akcijo.

Nova AIR MAX kolekcija si je s prihodnostjo zares na »ti«. Sveža kampanija ima futuristični pridih in se spogleduje z #metaverse in #avatar elementi. Nekaj je gotovo: gre za pare sneakerjev, ki ti bodo v tvoji poljubni barvni različici, na popoln način popestrili vstop v pomladne dni. 3,2,1 pa še podrobneje spoznajmo glavne zvezde z ulice! Predstavljamo ti 5 pregrešno dobrih AIR MAX modelov superg, ki s svojim dizajnom in funkcionalnostjo korakajo boljšim časom na proti.

Nike je edinstveni sistem blaženja Air prvič predstavil leta 1978, devet let kasneje pa so svetu predstavili blaženje Air Max, sistem zračnih blazinic, ki ni omogočal le odličnega blaženja, temveč so bile zračne blazinice prvič tudi vidne navzven. Začela se je AIR MAX revolucija. Nike in Air sta postala nerazdružljiva. Od takrat je to sistem blaženja, ki navdušuje športnike, ne zgolj po izgledu, temveč tudi po izjemnem blaženju z nizko težo. Air tehnologija se je nenehno razvijala, da bi zagotovila neprimerljivo raven oblazinjenja in podpore.

NIKE AIR MAX AIR DAWN. Model superg, ki nosi atletski DNA je narejen z najmanj 20% recikliranih materialov. Sintetični semiš in drugi materiali združujejo vintage tekaške vibracije s svežimi detajli. Nike Air blaženje pa prinaša optimalno udobje. Podplat z vzorcem žage dodaja idealni oprijem in vzdržljivost. Nike Air Max Dawn model v belo-črni različici je idealen tako za kombiniranje s tvojo najljubšo črno športno opravo kot za urbani stil z usnjeno jakno.

NIKE AIR MAX 90. Poklon atletski klasiki, ki jo vsi obožujemo! Z ravno prav dvignjenim podplatom in #fresh dizajnom je Nike Air Max 90 model, ki kar kliče po novih avanturah. Gre za idealno obutev za prosti čas, katerega oblika je navdahnjena po originalu iz leta 1990. Prava urbana modna legenda!

NIKE AIR MAX DAWN. Barvite kombinacije obutve so letos še kako IN! Sploh Nike mešanica nežno rožnate in zelene kar kliče po tem, da neznanci za teboj še enkrat obrnejo glavo. Model superg Nike Air Max Davn se lahko pohvali z atletsko DNA zasnovo in izdelavo iz najmanj 20% recikliranih materialov. Sintetični semiš in drugi materiali združujejo vintage tekaške vibracije s svežimi detajli, Nike Air blaženje pa prinaša optimalno udobje.

NIKE AIR MAX TERRASCAPE 90. Blagovna znamka Nike svojo zgodovino jemlje kot najbolj dragocen navdih. Tehnologijo in dizajn, ki sta bila ustvarjena za en segment preobrazi v nekaj čisto novega. Vsak poskus v zgodovini morda ni bil uspešen, a Nike Air Max Terrascape model se je izkazal za velikanski uspeh. Osova sloga »Summit White« omogoča, da v središču zasije pridih modela »Pomegranate« in »Pink Glaze«. Čista zmagovalna kombinacija!

NIKE AIR MAX 90 SE. Lahka zračna konstrukcija in glamurozna barvna izbira. Gre za top obutev za prosti čas, ki bo ne glede na izbiro oblačil tvojemu videzu zagotovila nekaj uličnega glamurja. Shine on!