Povzetek

Rich MNISI je južnoafriški sodobni multidisciplinarni umetnik, ki po svetu navdušuje s svojim prepoznavnim modnim slogom. Njegova modna filozofija je sodobna, mladostna predvsem pa barvita in nadvse igriva. Blagovna znamka RICH MNISI se je rodila iz umetnikovega hrepenenja, da bi se globje povezal s svojo edinstveno kulturo in skozi umetnost brez besed povedal svojo zgodbo. Zgodbo o skrivnostni preteklosti, zanimivi ter razburljivi sedanjosti in na novo zamišljeni prihodnosti.

Navdiha za ustvarjanje Rich ne črpa samo v modi, temveč ga najde v filmih, glasbi, umetnosti in naravi. Njegov stik s svetom je poglobljen in poseben. Vsaka kolekcija iz pod rok velikega umetnika je nekaj unikatnega in nepozabnega. Prav vsak Rich Mnisi modni kos slavi kulturno dediščino v kombinaciji s človeškim napredkom. Inovativen dizajn in vrhunska izdelava v obliki ekscentričnih modnih kosov so umetnikova zmagovalna kombinacija.

RICH MNISI skozi umetniške manifestacije in opazne modne kose izraža svoje drzne vizije in stavi na opaznost.  Njegov prepoznaven slog in drzen pogled na modo je navdušil tudi ikonično blagovno znamko adidas, ki je letošnjo pomlad pripravila pravo modno poslastico = debitantsko linijo z opevanim južnoafriškim sodobnim oblikovalcem Richom Mnisijem.

Adidas x RICH MNISI kolekcija je odbita in hkrati nadvse čudovita! Polna je drznih modnih kosov s športnim pridihom, ki navdih črpajo iz dediščine oblikovalca in podpirajo vrsto športov – od teka, kolesarjenja pa vse tja do plavanja.

Filozofija celotne kolekcije? Ultimativna športna eleganca združena z vrhunskimi kosi za kreiranje izjemnega uličnega videza. Nekaj je gotovo: adidas x RICH MNISI kolekcija brezhibno združuje slog, barvo in uporabnost oblačil. Rezultat je res vrhunski – linija, ki premika meje športnega stila in v središču poudarja pomen posameznikovega samoizražanja. Kosi v kolekciji združujejo svetle, drzne živalske potiske in živahne, nasprotujoče si barve v kombinaciji z osupljivimi abstraktnimi vzorci.

Prav iz vsakega kosa posebej je razvidno, da je umetnik izjemno ponosen in počaščen za sodelovanje z ikonično blagovno znamko adidas – gre namreč za združitev dveh velikanov. Rich je prispeval svoj neprekosljiv umetniški čut ter ga združil z adidasovo napredno tehnologijo ter za kreiranje kolekcije uporabil trajnostno vizijo delno recikliranih materialov. Vsak kos je zasnovan tako, fa se ga lahko nosi kot samostojen izstopajoč dodatek ali pa se s kombinacijo večih kosov iz kolekcije gradi še bolj opazen in izrazen videz.

Tako umetnik kot blagovna znamka delita prepričanje, da šport spreminja življenja na bolje in posamezniku pomaga utrditi njegovo identiteto.

adidas x RICH MNISI kolekcija je na voljo tudi v TAF fizičnih trgovinah in spletni trgovini! Predstavljamo ti naše najljubše modne favorite, ki izstopajo v svoji umetniški edinstvenosti in vrhunski izdelavi.

  1. Poezija barv in umetnosti ali zgodba o romantiki, ljubezni in lepoti. Skupni projekt blagovne znamke adidas in oblikovalca Richa Minsija skozi živahne potiske gradi drzen in moderen modni slog.

2. Ko se združita funkcionalnost in sodobna moda! Drzni potiski, okolju prijazna produkcija in izstopajoče barvne kombinacije. Kolekcija adidas x RICH MINSI je definitivno opazna, unikatna in nepozabna. Od tradicije, uporništva pa vse tja do neprekosljivega optimizma – kolekcija utelešča sodobni urbani ulični vrvež.

3. Poklon živalskim potiskom in vsakdanji športni eleganci. Gre za modne kose, ki stavijo in slavijo divjo plat posameznika. Unikatnemu dizajnu je dodan adidas logotip kot poklon znamki. Material iz bolj trajnostno gojenega bombaža pa zagotavljajo neprekosljivo modno udobje.