Povzetek

Blagovna znamka UGG to poletje praznuje samoizražanje, avtentični modni stil in individualnost posameznika. Z mednarodno kampanijo FEEL YOU & njeno barvito zasedbo pripoveduje drzno, na trenutke provokativno, predvsem pa optimistično in resnično zgodbo navdihujočih kreativcev sodobnega časa.

Tokrat imamo zate čisto sveže modne novice iz južne Kalifornije! Halo, halo – priljubljeno zvezdniško mestece SANTA BARBARA na drugi strani! Priljubljena znamka UGG je do sedaj že utrdila svoj položaj izjemno kreativne in domiselne znamke, ki si upa več. Tako pri dizajnu svoje obutve kot pri izbiri vplivnežev in zvezdniki s katerimi sodeluje.

V pomlad/poletje 2022 znamka vstopa s predstavitvijo kampanije FEEL YOU 2022, ki vključuje svetovno znana imena kot so Remi Wolfom in ostale zares fascinanntne posameznike. UGG to sezono s barvitimi in puhastimi modeli obutve praznuje samoizražanje v vseh odtenkih ter dokazuje, da lahko prav moda pomaga posamezniku, da svetu brez besed pokaže kdo je.

Sveža UGG kolekcija je polna privlačnih odtisov in obdelav znamenitega UGG logotipa, ki krepi zavezanost blagove znamke k drzni modi in dizajnerskim #outofthebo odločitvam. Pridruži se svetovno znani zasedbi kreativcev v popotovanju domišljije in odkrivanju sveta v novih puhastih UGG modelih obutve.

#TAFstyle 4 v vrsto: UGG Fluff Yeah Pixelate lahko že kar takoj na začetku sezone prekrstiš v svoje nove najljubše čevlje. Tako barviti in odbiti, da jemljejo sapo. In hkrati tako udobni in modni, da jih enostavno moraš imeti. Gre za par obutve, ki bo v tvoj vsakdan prinesel navdih uličnega stila Los Angelesa & te vsak dan znova inspiriral za odločitev, da stopiš iz svoje cone udobja.

 Kaj še govori v prid UGG Fluff Yeah Pixelate modelu poleg TOP dizajna? Mehka ovčja koža in semiš se odlično dopolnjujeta, elastičen trak z UGG grafiko pa super zavaruje nogo. Kaj še čakaš – tole je nakup sezone za vse tiste urbane modne navdušence, ki se n ozirajo na #mainstrem okolico in sami postavljajo trende!

UGG Sport Yeah so ženski čevlji, ki so idealna izbira za brezskrbne dni ob bazenu, na plaži ali za sprehod po mestu. Ta sveža posodobitev je narejena iz kvalitetnega materiala ter opremljena z gumijasto platformo in prepoznavnimi UGG® trakovi, ki odlično ščitijo nogo hkrati pa služijo kot trendi detajl. Z UGG Sport Yeah modelom bo vsak korak udoben!

Le kdo bi se branil hoje po oblakih? Mi ne! Prav z namenom neprekosljive enostavnosti in udobnosti je blagovna znamka UGG skreirala Puft Slide Logo natikače. Gre za TOP model obutve, ki združuje 2 v enem. Tako copat kot natikač. Kvaliteten material in moderna platforma se odlično dopolnjujeta, elastičen trak z UGG grafiko pa prispeva še dodaten trendi detajl s pridihom logomanije.

Drage modne navdušenke, predstavljamo vam Puft Slide Cheetah Print! Zares vrhunski in opazen model UGG natikčev z navdihom iz Kalifornijskega Los Angelesa. Gre za multifunkcionalen model, ki je vse v enem. Lahko greje stopala v zavetju domačega doma ali pa privablja poglede na ulicah med sprehodom po vročemu soncu. Je kot nalašč za vse, ki obožujete zabave v mestu ali na plaži – ta stil obutve namreč lahko kombinirate z vsem! Kavbojke ali krilo? Ni važno! UGG Puft Slide Cheetah Print so ultimativni recept za modni uspeh!

Enostaven in udoben Fluff Yeah Animalia Slide – združuje copat in natikač v enem. Mehka ovčja koža in semiš se odlično dopolnjujeta. Elastičen trak z UGG grafiko pa zavaruje vašo nogo. Ta stil navdihuje ulični slog Los Angelesa. Copati so udobni in enostavni za uporabo – saj imate dva v enem. Lahko vas greje, lahko pa ga nosite po vročem soncu. Kot nalašč za vse, ki obožujete zabave v mestu ali na plaži – ta stil lahko kombinirate z vsem! Kavbojke ali krilo – izgledali boste odlično!