Povzetek

Ko smo že mislili, da na naša vrata trka poletje…se je zgodil deževni april. Urbana obutev za deževne dni nam še kako prav pride! A saj veš…Ko ti življenje ponudi limone, si na roke stresi še malo soli in mu pomežikni s tekilo (ali limonado) v roki. Slabo vreme in deževni april – mi se ne damo! Čas je za prav posebno zabavo!

Namesto tekmovanja v skokih v daljino smo v #TAFstyle ekipi pripravili nepozabno tekmovanje v najbolj kreativnih skokih po…lužah! Ja, prav si prepral/a! Čas je, da se vrneš v svoja otroška leta & življenju prepustiš, da te zabava in navdušuje z najbolj vsakdanjimi presenečenji. 3,2,1…the jumping beetle is on!

TOP sneaker predlogi za vse #TAFstyle modne navdušenke, ki obožujejo skoke po lužah:

Če si se slučajno spraševala, če so platforme še vedno IN…ti lahko zaupamo, da so. In to še kako! Najbolj priljubljene športne blagovne znamke so jih uvrstile na svojo spomladansko #musthave listo. Predstavljamo ti seznam naših najljubših modelov za kreativne skoke po lužah in kosanje z muhastim aprilskim vremenom!

ULTIMATIVNI ULIČNI NAVDIH BLAGOVNE ZNAMKE PUMA

Priljubljeni ženski športni copati Puma za prosti čas so namenjeni vsem prostočasnim aktivnostim. Njihova oblika in slog sta primerna tako za elegantno opravo kot tudi za kombiniranje s športnimi oblačili.

NOVO NA SCENI: PUMA CRUISE RIDER SILK ROAD

Leta 1980 je bil Fast Rider eden od najbolj udobnih in poenostavljenih tekaških copat PUMA, s super lahkim dizajnom in podplatom Federbein tehnologije. PUMA CRUISE RIDER SILK ROAD WN’S so danes prenovljena retro različica – Cruise Rider. Prerojena legenda za casual-cool street style s krepko igro materialov in močno paleto barv. 

NIKE MOTIVACIJA ZA AKTIVEN VSAKDAN (TUDI V DEŽJU)

Na križišču med naravo in mestom, aktivnostmi in prostim časom. Nik Air Max Terrascape 90 so izdelane iz najmanj 20% recikliranega materiala in glede na težo so to športni copati prihodnje generacije. Izjemno lahkotni, modni in kul!

NIKE ŠPORTNA OBUTEV Z VIZIJO:

REACT VISION črpa navdih iz mehiške obrti ljudskih umetnikov – Alebrijes. Gre za mistična bitja iz sanj. Ta zasnova zliva domišljijsko estetiko z najnovejšimi inovacijami.

CRATER IMPACT so model obutve s katerimi se Nike trudi preoblikovati reciklirani material v kakovostno športno obutev. Copati so namreč izdelani iz najmanj 25% recikliranega materiala.

TOP sneaker predlogi za vse #TAFstyle modne navdušence, ki so pripravljeni na zabavo in kreativne skoke po lužah.

O ja, opazne platforme in zanimivi podplati ostajajo eden od ključnih trendov tudi pri modelih moške obutve. Bring that sneaker game on!

SNEAKERJI, KI NAPOVEDUJEJO PRIHODNOST

Veliko, močno, konkretno. Športni copati adidas Niteball so ustvarjeni tako, da kar kličejo po pozornosti in opaznosti. Navdih iščejo v uličnem nogometu in to prenašajo v razgiban relief površine in podplata.

Bež športne copate adidas Ozelia zaznamuje edinstven dizajn, ki združuje 90-ta in prihodnost. Kompaktna zgradba je razigrana z valovitimi linijami, ki so izvezene in ustvarjene iz kombinacije različnih materialov.

APRILSKA MODNA KLASIKA

Na križišču med naravo in mestom, aktivnostmi in prostim časom najdeš Nik Air Max Terrascape 90. Model, ki združuje olivno in črno barvo je nadvse univerzalen in kot nalašč za muhasto aprilsko vreme.

RETRO DELIGHT. Nekateri modeli sneakerjev so res pravi »sladkorči« iz preteklosti, ki so enostavno preveč kul, da bi jih pozabili.

PODPLATI, KI OMOGOČAJO EPSKI ODRIV

Nike Air Max 95 so urbano-športni sneakerji za prosti čas, ki jih odlikuje izjemno Air Max blaženje po celotni dolžini podplata. Gre za eden izmed najbolj legendarnih Nike-jevih modelov.

TOP sneaker novost na trgu! Krasen model športne obutve, osredotočen na udobje in življenski slog.