Povzetek

Poletje – čas, ko sončni žarki med jutranjo kavo božajo tvoj obraz in se zdi, da je vse mogoče. Da boš v poletnih mesecih leta 2022 zablestel/a v svoji najboljši podobi smo zate na kup izbrali top modele kratkih hlač za vse priložnosti.

Iskreno? Redko kateri modni kos ti lahko ponuja tako neprecenljive občutke lahkotnosti in svobode kot kratke hlače. Kratke hlače so z eno besedo…ZAKON!

V #TAFstyle ekipi se nikakor ne moremo odločiti, kateri model je naš najljubši, zato smo se odločili, da zate pripravimo raznovrsten seznam kratkih hlač za vse priložnosti – od poletnega teka ob morju do osvajanja mestnih ulic svetovnih prestolnic. A nekaj je gotovo – v spodnjih modelih kratkih hlač najbolj priljubljenih blagovnih znamk boš izgledal/a fantastično!

#TAFstyle modni predlogi ZANJO:

Tek na dolge proge. Poletje je idealen čas za gibanje na prostem – dnevi so daljši, želja po čim lepši podobi v kopalkah pa vsak dan močnejša. Si tudi ti odločena, da boš letošnje poletje najbolj fit do sedaj?

Ena iz med najbolj idiličnih poletnih aktivnosti, ki ti pri tem lahko pomaga,  je zagotovo tek ob morju oziroma po najljubšem gozdu. Da bo tvoje gibanje čim bolj lahkotno in svobodno bo poskrbela adidasova kolekcija športnih kratkih hlač.

Rezervirano za igrive aktivnosti na plaži. Širok model mini kratkih hlač je kot nalašč za dopolnitev zgornjega dela najljubših kopalk in partijo odbojke na mivki.

Urbane modne kombinacije in pohod po mestnih ulicah svetovnih prestolic. Zmagovalni modni duo za odkrivanje svetovnih prestolnic in brezskrbno raziskovanje sveta? Udobne bele superge in najljubši model kratkh hlač. Kombinacija, ki je udobna a hkrati zares trendi in kul.

Kolesarski izlet ali modna parada? Tako imenovane »biker« kratke hlače še vedno žanjejo uspeh pri modnih navdušenkah. Lahko jih odpelješ na kolesarski izlet v neznano ali pa v kombinaciji z trendi oversized majico, jeans jakno in najljubšim parom superg sprehodiš po mestnih ulicah.

Modni pastelčki za brezskrbne poletne počitnice. Poletje je definitivno rezervirano za pastelčke, zvrhane kepice sladoleda in obilo brezskrbnosti. Ne glede na to, kje se bo letos nahajala tvoja počitniška destinacija, s seboj ne pozabi spakirati lahkotnih kratkih hlač v nežnih sanjavih odtenkih.

#TAFstyle modni predlogi  ZANJ:

Urbane ulične zmagovalke. Kratke hlače, ki združujejo občutek brezskrbnega jadranja po oceanu in raziskovanja starih mestnih uličic. Gre za odlično modno izbiro za vse prostočasne aktivnosti, ki jo lahko vrhunsko dopolniš s klasično belo majico in najljubšimi urbanimi sneakerji.

Prefinjeni nevtralni odtenki. Nevtralni odtenki lahkotnih kratkih hlač navdihujejo tako z udobjem kot stilom. Barve, ki so jih navdahnili zemeljski odtenki in dragoceni minerali pa omogočajo enostavno kombiniranje z drugimi kosi oblačil in športnimi copati.

Poletni poklon pastelom. Odlična in modna izbira za vroče poletne dni, ki omogoča lahkotno rekreacijo.

Črna klasika. Črne kratke hlače so idealna izbira za vse, ki bolj kot na drznost prisegajo na klasiko.