Povzetek

Lahkih nog naokrog z svežimi adidas pomladnimi silhuetami! Od večne klasike pa vse tja do odbitih barvitih modelov obutve – adidas ponuja nekaj za vsak okus!

Blagovna znamka adidas je s svojimi svežimi silhuetami ponovno poskrbela, da boš v svoji garderobni omari sprostil/a prostor novemu paru superg…Ali dvem…Mogoče celo trem? Brez šale – zares hud dizajn in nesporna udobnost na vsakem koraku sta zagotovo zmagovalna kombinacija, ki se ji v #TAFtyle ekipi nikakor ne moremo upreti… Preveri, kateri modeli adidas sneakerjev so trenutno največji hit!

Nove pomladne silhuete ZANJO:

SUPERSTAR-ke, večne zvezde ulice. Gre za model sneakerjev, ki kot prava ulična ikona že leta osvaja trg. Glede na njihovo izjemno priljubljenost jih je blagovna znamka adidas zdizajnirala v vseh mogočih barvah in potiskih. Glede na svoj modni slog si lahko tako izbereš pisane Superstarke okrašene z divjimi vzorci ali pa povsem preprost bel model.

Sneakerji z futurističnim podplatom. Izrazit podplat je v zadnjih letih postal pravi modni hit in nesporna napoved modne prihodnosti. Adidas kolekcija superg s futurističnim pridihom te spodbuja, da se znebiš vseh omejitvenih prepričanj in svobodno zaživiš svoje sanje. Vse je mogoče, če si to le dopustiš!

Podplati dvignjeni v nebo. Blagovna znamka adidas s svojim dizajnom vedno znova premika meje in združuje koncept funkcionalnosti z revolucionarnim dizajnom. Vsak par sneakerjev tako govori zgodbo zase in ti omogoča, da se z njihovo pomočjo izražiš brez besed.

Ikonični natikači. Igrivi, športni in nepogrešljivi adidas Adilette natikači so tradicionalne ikone poletnih dni. Katera barva bo letos tvoja?

Ikonični SUPERSTAR sneakerji.

Gre za urbani model superg, ki že od nekdaj žanje uspeh in je s svojim dizajnom popolnoma navdušil oba spola. Ikonične tri črte v različnih barvnih kombinacijah ponujajo obilo izbire in omogočajo, da prav vsak posameznik najde par sneakerjev, ki bodo popolnoma prilagojeni njegovemu okusu.

Modne superge na »ježka«.

Superge na »ježka«, ki smo jih z veseljem nosili kot otroci, so se na modno prizoriče vrnile kot velike zmagovalke in osvajalke src vseh trendsetterjev. Gre za brezčasne superge, ki navdušujejo tako s svojim dizajnom kot udobjem, predvsem pa omogočajo neznosno lahkost obuvanja. J Nostalgija pomešana s sodobnostjo = čista modna zmaga!

Športni pridih z ulice. Športni copati, ki te podpirajo pri najljubši športni aktivnosti hkrati pa so videti zelo atraktivno so vsekakor nepogrešljiv del aktivnega vsakdana.

Futuristični podplat. Ko govorimo o trendih nikakor ne moremo mimo edinstvenega dizajna, ki je zaznamovan z duhom 90-ih in začinjen z vizijo prihodnosti. Kompaktni podplati valovitih linij govorijo samosvojo modno zgodbo in hkrati zagotavljajo neustavljivo privlačen moden videz.

Lahkotni poletni natikači. Ni poletja brez poletnih natikačev, ki ti omogočajo neprecenljivo udobje in svobodo. Gre za obvezno modno opremo v najbolj vročih dneh leta!

Nove pomladne silhuete za naše NAJMLAJŠE: