Povzetek

Priljubljena blagovna znamka Sprayground je od leta 2010 osredotočena na ustvarjanje, oblikovanje ter prodajo inovativnih in uporniških modnih kosov, ki na trgu nimajo konkurence. V novi, ekskluzivni kolekciji na #TAFstyle spletni strani poleg poželjivih modnih dodatkov najdeš tudi trendi oblačila tako zanjo kot zanj!

Ustanovitelj in kreativni direktor znamke David Ben David je znamko ustanovil z mislijo na ulično kulturo grafitov in modnih navdušencev, ki si s svojim modnim stilom ne bojijo izstopati. V fokusu znamke so 3 glavni stebri: OBLIKOVANJE, KAKOVOST in FUNKCIONALNOST.

Steber oblikovanja se nanaša na umetnost pripovedovanja zgodbe skozi inovativen dizajn. Blagovna znamka Sprayground išče svoj navdih v pop kulturi, barvah in ulični kulturi, ki spodbuja k samosvojemu razmišljanju in premika meje v modi in oblikovanju.

Steber kakovosti vsem Spreyground izdelkom zagotavlja vzdržljivost, moč in dolgoročno uporabnost pri vseh vsakdanjih dogodivščinah.

Steber funkcionalnosti pa uporabnikom Sprayground izdelkov omogoča, da so njihovi predmeti vsak dan znova shranjeni na varnem in za to rezerviranem mestu. Funkcionalni žepi znotraj vsakega modnega dodatka so tako namenjeni prenosnemu računalniku, slušalkam, denarnici, sončnim očalom, itd… Prav vsak Spreyground modni dodatek je premišljeno zastavljen tako, da uporabnika podpira pri lažji organizaciji vsakdana in mu olajša njegov premik po svetu.

Poslanstvo znamke Sprayground ostaja biti TOP globalna znamka za nahrbtnike in druge dodatke, ki temeljijo na neprecenljivi odličnosti in kakovostnih materialih. Poletna kolekcija za leto 2022 pa ponuja tudi druga modna presenečenja…

Moč male črne oblekice.

Misija blagovne znamke Sprayground je še tako običajen in vsakdanji modni kos prilagoditi po svoje in ga na trg lansirati v sveži, samosvoji obliki. Odličen primer tega je ikonična mala črna oblekica, ki z ozkim krojem, odprtim hrbtom in prepoznavnim mini potiskom na sprednji strani poskrbi za igriv in moden izgled ne glede na priložnost. Kombiniraš jo lahko z vpadljivo a hkrati elegantno RIVIERA WHITE GOLD Sprayground torbico v beli barvi, ki privablja pozornost s svojimi zlatimi detajli. Torbica je izdelana iz veganskega usnja in vsekakor predstavlja #musthave modni dodatek poletja 2022.

Sprayground športna navdušenka.

Ena iz med misij blagovne znamke Sprayground je zagotovo tudi misija, da vsakemu posamezniku in posameznici omogoči, da se s pomočjo njihovih izdelkov počuti odlično in unikatno. Za zares trendi in odbit športni videz lahko privlačen športni kompletek kombiniraš z Sprayground nahrbtnikom XTC LA PALAIS BEAR, ki se lahko pohvali z odbitim urbanim dizajnom v obliki medveda. Gre za modni dodatek, ki bo nedvomno v trenutku postal tvoj najljubši sopotnik na različnih urbanih in športnih avanturah!

Let v neznano in poklon uporabnim Sprayground modnim dodatkom.

Poleg nesporne kakovosti so Sprayground modni dodatki osvojili srca modnih navdušencev s svojo prostornostjo in uporabnostjo. Gre za nepogrešljive sopotnike tako na vikend izletih kot na daljših potovanjih v neznano.

Privlačna Sprayground modna kombinacija rezervirana le zanj.

Kljub na prvi pogled preprostim modnim kosom blagovna znamka Sprayground zagotavlja lahkotnost in opaznost na vsakem koraku. Za piko na i klasične črne kratke hlače in belo kratko majico nujno začini s svojim najljubšim Sprayground modnim dodatkom!

Urbani modni nahrbtniki.

Ultimativni hit blagovne znamke Sprayground so zagotovo trendi nahrbtniki, ki z svojim odbitim in urbanim dizajnom na ulicah obračajo glave.