Povzetek

Nazaj na sceni! Novi adidas ZX 22 BOOST se je prelevil in prišel nazaj še boljši, da poveže vse ljudi. V kateremkoli razpoloženju že si, tukaj so novi ZX 22 BOOST! Nova adidas silhueta proslavlja edinstvenost vsakega posameznika. Spodbuja pozitivnost in povezanost. #sneakerofthepeople

Ti adidas ZX 22 Boost sneakerji so navdihnjeni s tekaško estetiko iz 80-ih let, vendar so zasnovani za sprehode po mestu. Prilegajoča mrežica in zgornji del TPU sta izdelana iz odsevnih materialov, tako da izstopate. Za celodnevno udobje je tukaj oblazinjen podplat. Že od leta 1984 ZX odlikujejo inovacije, tehnološko zasnovani detajli in kultura. ZX, ki je zasnovan v teku, s pogledom v prihodnost je ikona obutve. Predstavljamo vam ZX 22 BOOST – silhueto, ki jo navdihujeta ustvarjalnost in ZX dediščina. Več kot le superga. #adidasZX22BOOST povezuje ljudi po vsemu svetu!

Simplicity can be radical. Športni copati ZX 22 BOOST temeljijo na inovaciji napredne serije adidas ZX. Mehki detajli iz semiša na zgornjem delu dodajo subtilno prefinjenost. Vmesni podplat JETBOOST prinaša energično udobje in stabilnost na vsakem koraku. Delno so izdelani iz reciklirane vsebine, ki nastane iz proizvodnih odpadkov z namenom zmanjšanja negativnih posledic na okolje.

Vstopi v svežo in svetlo prihodnost z novimi #adidasZX22Boost. Zasnovan in razvit z mislijo na vaše popolno udobje. V teh ikoničnih supergah ni ničesar, s čimer se ne bi mogli soočiti.

BOOST™

Sistem BOOST™, ki ga uporabljajo najpomembnejši športniki tega časa, je primeren za vse vrste tekačev, da zagotovi večjo mehkobo v podplatih in večjo povratek energije. Superge Zx 22 Boost so izdelane s tehnologijo BOOST™ in narejene iz zelo majhnih kroglic katere so iz iz poliuretana. Te vam povrnejo večino energije uporabljene pri vsakem premiku, kar pomeni bolj okreten in minimalen napor pri koraku.