Nahrbtniki BOOPACKS že nekaj časa preplavljajo mestne ulice, nosijo jih vsi modni navdušenci in z njimi izgledajo naravnost čudovito. 

Za to sta krivi mladi ustvarjalki in sestri Katarina in Dominika Bučar, ki sta znamko BOO oziroma BOOPACKS lansirali marca 2015. Do sedaj sta ustvarili že ogromno različnih nahrbtnikov, torbic in oblačil. Ideje za znamko so prišle na dan, ko sta iskale idealen nahrbtnik, katerih je takrat primanjkovalo na slovenskem trgu. Ustvarili sta prvi drawstring nahrbtnik in ga poimenovale Boopack. Boo nahrbtniki so prostorni in izjemno trpežni, narejeni s kakovostnih materialov, kateri se vam odlično prilegajo na hrbtu, poleg tega pa še izgledajo čudovito.

BOO nahrbtniki so kar hitro obnoreli Slovenijo in tudi tujino z minimalističnim in mladostnim videzom ter svežim pridihom. Ustvarili sta uspešno blagovno znamko, ki izstopa z uporabnim, preprostim in barvnim stilom. Njuna nova kolekcija je inspiracija brezčasnih osemdesetih let. Trend, ki se vedno znova vrača in nikoli popolnoma ne izgine.

BOOPACK SCOOLER

Povezali sta se že s kar nekaj znanimi in uspešnimi trgovinami povsod po svetu. Lansko leto sta začeli prodajati na Asos spletni trgovini, s svojimi izdelki pa sta tudi gostili pop-up trgovino TOPSHOP v Londonu.

Nahrbtniki postajajo vse bolj popularni. Svojo torbico za potepanje po domačem ali tujem mestu lahko zamenjate za BOO nahrbtnik, ki ga najdete v vseh naših prodajalnah The Athlete´s foot in tudi online – www.taf.si

BOOPACK roza nahrbtnik

BOO SCHOOLER bež nahrbtnik

BOO BACKPACK roza nahrbtnik