Zakaj nebi hodili po ulicah, se sprehajali po parku ali potovali po svetu v stilu? Nahrbtniki in torbe so pomemben dodatek. Spraygroundovi dizajni in potiski na nahrbtnikih naj bi pripovedovali zgodbo; skozi navdih, pop kulturo, detajle, barvne kombinacije in miselne koncepte, ki potiskajo meje v oblikovanju in modi. Trajnost, moč in dolgoživost – temelj kakovosti za Sprayground.

Kakovost x Funkcija x Dizajn

Znamko je začel umetnik in vizionar David Ben-David v New Yorku leta 2010. Takrat so bili nahrbtniki dolgočasni, suhoparni, enobarvni. Z nahrbtnikom  “Hello My Name Is” se je veliko spremenilo. Takrat je zaslovel s potiskom oziroma grafiko, ki je bila nadvse prikupna. Naslednja uspešnica je “Money Stacks”. Uspeh te torbe je potrdil, da ima blagovna znamka veliko potenciala. Športniki, slavne osebe in modni svet so ga lepo sprejeli. Znamka je postala znana po svojih izvirnih kreacijah nahrbtnikov zelo hitro.

Sprayground se je razširil po celem svetu in ima sedaj visoko prepoznavnost. Prodajajo se v zelo znanih, pomembnih butikih po več kot 35 državah. Izdelujejo tudi prtljago, dodatke za hladno vreme, Apple dodatke, vrečaste torbe in tudi ključavnice. Vse to pa ima zanimiv, glasen in barven potisk. Nekateri so narejeni s trajne vodoodporne tkanine, drugi imajo dodatke semiša, blaga in gume. Zanimive kombinacije pa krasijo tudi tkanine, uveznine in zanimive zadrge.

Pri nas v TAFu dobite zanimive potiske, vzorce in barvne kombinacije Spraygound nahrbtnikov! Sharks in Paris je odštekana in zanimiva linija, ki je izredno priljubljena povsod po svetu! Nahrbtniki so bili videni tudi na mnogo slavnih osebah kot so Rihanna, Jarvis Landry, Neymar, Chris Brown, Shaq in še mnogih drugih. Spraygound sodeluje in navdušuje tudi v dizajnu z drugimi velikimi znamkami in ljudmi.

RAINBOW CHENILLE SHARK

GHOST RUBBER SHARK

JIMI HENDRIX DREAM