Nike

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Nizke cene, ne zamudi priložnosti!

NOVO

Preglej #fresh novosti na spletu!

Izdelki 1-24 od 182

24   60  

Izdelki 1-24 od 182

24   60  

Nike kolekcije – celodnevno udobje in svežina.

Nike ima kolekcije kot so Air Max, Air Aax 270, Air Max 720, Air Max 200, Air Force čevlji, Tekno čevlji in Jordan obutev. Vsaka Nike kolekcija ponuja Air enoto, kjer dobite še več zraka in udobja kot kdajkoli. Celodnevno udobje in svežina. Nike ima tudi ogromno kolekcij oblačil in tekstila za otroke, oblačil za ženske in oblačil za moške. Udobne in tople hlače za moške, Nike puloverji s kapuco za ženske, Nike majice za moške, Nike športna oblačila za ženske in streetstyle Nike outfit za moške. Just do it je Nike slogan, ki ga lahko vidite povsod. Swoosh logotip je najbolj priljubljen znak na svetu. Vidite ga lahko na mestnih ulicah, športnih dvoranah in tudi na rdečih preprogah! Nike trgovina za vse in vsakogar!

Stil za vse generacije.

Nike Air Max je ena izmed najstarejših kolekcij in stilov obutve - ima edinstven sistem blaženja Air, ki se je prvič svetu predstavil leta 1978. Air Max ima svoje podkolekcije in stile. Nike Air Max 270 so ženski in moški športno elegantni čevlji. Imajo bogato zgodovino Air Max dizajna, vizualnega izgleda, oblazinjenja in blaženja. Air Max 720 je Nike edicija z glomazno in futuristično silhueto za ženske, moške in otroke. Air Max 720 je večji, širši in močnejši kot kdajkoli. Air Max kolekcija ponuja še Air Max 200, Air Max 90, Air Max 1, Air Max DIA, Air Max 97 in še veliko drugih kul stilov za vse generacije. Tukaj je tudi Air Force kolekcija – osnova za ta legendarni košarkaški copat je blaženje Nike Air, ki so ga v tem copatu prvič uporabili na košarkarskem igrišču. Swoosh Nike logotip je postal znan zaščitni znak in je znan povsod po svetu. Air Force 1 je športni Nike čevelj in lifestyle sneaker, ki združuje klasični stil ter svež pristop k oblikovanju. Nike Air Force 1 je ikona košarke in hip-hop kulture. Športna Nike obutev je pri nas zelo popularna. Jordan obutev ima Jordan čevlje za moške, Jordan košarkaške čevlje za otroke in elegantne Jordan čevlje za ženske. Jordan kolekcija ima ogromno različic. Legendarni in ikonični copat Jordan je udobna silhueta z mogočno zgodovino. Sodoben stil v retro silhueti. Jordan oblačila za moške in Jordan obutev lahko dobite pri nas v taf trgovini.

 

Nike oblačila – mehak material in udoben kroj

Nike oblačila in tekstil za moške, tekstil za ženske in oblačila za otroke ima posebno Nike noto. Mehak material in udoben kroj sta osnova za celodnevno udobje. Nike x PSG Jordan je posebna kolekcija oblačil za moške, ki obožujejo Jordan in košarko. Paris Saint-Germain združuje Jordan dediščino s francoskim nogometnim klubom in ustvarja lifestyle elemente in oblačila. Dobite lahko moške Nike hlače, Nike pulover za ženske, Nike moške majice, Nike ženske jakne in otroška Nike oblačila in Nike dodatke za ženske kot so nogavice, torbe in nahrbtniki za ženske in Nike nahrbtniki moške. In še veliko drugih.

Nalaganje…