Puma

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Nizke cene, ne zamudi priložnosti!

NOVO

Preglej #fresh novosti na spletu!

Izdelki 1-24 od 70

24   60  

Izdelki 1-24 od 70

24   60  

Puma sneakerji in Puma outfit za vse drzne!

Izdelki znamke Puma so, čeprav v osnovi mišljeni za šport, primerni tudi za vsak dan in za prosti čas. Nosite jih lahko kjerkoli in kadarkoli, pa boste vedno videti modno, aktivno in mladostno. Moderen dizajn nikoli ne razočara, prav tako ne udobje. Puma kolekcije so elegantne, mogočne in nekatere glomazne ter retro. Primerne za šport, rekreacijo in urbane ulice. Trgovino Puma s čevlji in oblačili lahko najdete pri nas v the athletes foot v Sloveniji. Puma sneakerji in čevlji Puma Slovenija za vsakogar. Puma je klasika, ki je že leta na tržišču in pozna jo cel svet. Modno oblikovane Puma kolekcije so narejene za drzne ljudi z okusom in za vse tiste, ki težijo k futurizmu in retro artiklom. Nekatere Puma kolekcije, ki jih lahko dobite pri nas; Puma CELL, Puma Thunder, Puma RS-X, Puma Tsugi, Puma Leadcat in še druge. Nekatere so narejene za poletje in so za ženske, druge pa so primerne za moške in so bolj glomazne.

Puma retro in eleganten stil za urbane ulice.

Puma kolekcije, ki jih dobite v The Athlete's Foot so klasične in inspiracija 90ih let. Kampanije, kolekcije in stil so vedno bolj sveže in polne življenja. Obraz nove Puma silhuete CALI je pevka in igralka Selena Gomez. Puma Cali je originalno iz leta 1983, sedaj pa so jo pumini oblikovalci ponovno vrnili na trg v obliki nove Cali. Rojena na igriščih in ulicah. Cali ohranja svoj oster videz z debelim gumijastim podplatom in gumijasto konstrukcijo. Puma platforme pa so tudi v kolekciji Thunder in RS-X. Puma Thunder je kolekcija z žensko estetiko. Robustna in nežno zaobljena vendar vseeno prefinjena silhueta v zanimivih tonih, ki se odlično ujemajo med sabo. Thunder Puma kolekcija je za moške in za ženske. Platforma je glomazna in narejena s posebne gume. Puma vam nudi moške Puma superge in ženske Puma sneakerje ter tudi otroške Puma čevlje in superge. Imamo tudi Puma Cell kolekcijo, ki je zelo zanimiva. Ima moške superge in ženske superge. Tehnologija CELL je bila ustvarjena v devetdesetih letih in je bila temelj, na katerem je PUMA oblikovala in gradila vse svoje kose. Linija PUMA CELL je v devetdesetih letih ustvarila velik `wow` med športnimi in modnimi navdušenci. Zbirka se je letos preoblikovala za sodobni svet, medtem ko so nekateri detajli še vedno prisotni in oblikujejo to retro kolekcijo.

Puma oblačila in modni dodatki za športnike in modne navdušence.

Modni dodatki so precej pomembni saj nam omogočajo da v njih spravimo naše osebne stvari, jih nosimo in se počutimo precej bolje, saj poskrbijo za unikaten in kul izgled. Puma ima precej zanimivih in uporabnih modnih dodatkov za moške, ženske in otroke. Puma nahrbtniki za moške, Puma nahrbtniki za ženske, Puma torbice za ženske in torbice za moške so elegantni in nekateri retro in odlschool. Vedno imajo Puma logotip in Puma grafiko na kateremkoli dodatku. Obleka naredi človeka in zato nosite Puma oblačila in outfit! V njih boste izgledali odlično. Puma majica za ženske, Puma hlače za ženske – športne hlače ali elegantne hlače. Puma pulover za moške in Puma hlače za moške. Puma ima veliko futurističnih in retro artiklov in modelov, ki imajo subtilen videz in sproščeno-modni vibe. Nekateri artikli so klasični v širokem kroju 90ih let z elegantnim zasukom. Puma vedno preseneča.

Nalaganje…