Vans

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Nizke cene, ne zamudi priložnosti!

NOVO

Preglej #fresh novosti na spletu!

2 izdelkov

24   60  

2 izdelkov

24   60  

Vaša najljubša skejt blagovna znamka – Vans!

Skejterska subkultura se je že ob koncu šestdesetih in v začetku sedemdesetih let iz Kalifornije razširila po vsem svetu. Med ikoničnimi izdelki, ki simbolizirajo poseben slog, so seveda tudi legendarni copati Vans. Sami imamo v naši trgovini taf različne Vans kolekcije; Vans Autenthic, Vans Sk8-hi, Vans Oldskool, Vans Comfycush in ostale Vans športne superge. Vans je skate znamka, ki ima odličen slogan - Off the Wall. Off the Wall je legendarni slogan, ki ga znamka Vans uporablja takorekoč že od svoje ustanovitve naprej. V pol stoletja je postal tudi eden izmed najbolj prepoznavnih sloganov in eden izmed simbolov skejterskega načina življenja. Vans je klasika in če imate radi skateboard ali če radi rolkate in ste športen tip človeka, je Vans za vas! Lahko dobite čevlje za skate, ženska oblačila Vans, moška oblačila Vans, Vans modne dodatke in Vans unisex sneakerje in superge.

Naše Vans kolekcije in skate stil

v TAF Slovenija vas oblečemo od glave do peta. Naš slavni brand Vans ima čevlje za skejt, ženske old skool, Vans klasiko, superge Era in visoke superge Old skool. Vans silhuete so vedno zabavne in pripravljene na teren ali skejt park. Svoje moške skate čevlje najdete v Vans kolekcijah. Vans Authentic so klasične ikonične silhuete, ki že dolga leta kraljujejo na ulicah in skate parkih. Old skool je retro kolekcija za ženske in moške in vse mlade, ki obožujejo nore scene v skate parkih in vsi ki vedno kaj je moderno in trendy. Old skool superge imajo Vans prepoznavno črto ob robu čevlja. Seveda so tudi ženski old skool čevlji. Tukaj je tudi Sk8-hi kolekcija. To so visoki Vans čevlji, ki jih lahko dobite v Sloveniji. Sk8-hi je opremljen je z legendarno vijugasto črto, ki je simbol za prepoznavnost znamke Vans. Izdelan je iz kvalitetnega platna in usnja, na spodnji strani pa je podplat iz gume. Comfycush zagotavlja udobje in mehkobo. So za vse, ki želijo nadgraditi svoj Vans stil. Vans je nadgradil klasično Era silhueto z udobno tehnologijo ComfyCush! Ponuja prvovrstni fit in počutili se boste kot da hodite po oblakih. Vans Slovenija ima veliko super kolekcij, kjer lahko izbirate med stili in udobjem. Vans Era so eni izmed prvih Vans copatov.

 

Bodite opazni v svojih skate Vans oblačilih!

Tukaj je Vans majica za moške s prijetnim oprijemom in odličnim širokim krojem. Če želite nadgraditi stil je Vans kot nalašč za vas. Majica za ženske je funky in barvita, narejena iz bombaža. Vans oblačila za moške so udobna in kul izgleda. V njih greste lahko na skejt ali pa za sprehod po mestu. So modne in popularne. Vedno imajo zanimivo Vans grafiko ali logotip. Vans oblačila za ženske so športne s kančkom elegance in funky krojem.

Nalaganje…