Apparel

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Nizke cene, ne zamudi priložnosti!

NOVO

Preglej #fresh novosti na spletu!

Izdelki 1-24 od 270

24   60  

Izdelki 1-24 od 270

24   60  

Moška oblačila

Vsi moški vedo, v katerih oblačilih se počutijo najbolje oziroma kakšna oblačila potrebujejo za različne priložnosti. Temu primerno imajo v svojih garderobah kose oblačil, ki so bili preizkušeni in se izkazali glede na kriterije udobnosti, uporabnosti in kakovosti. Moški imajo dandanes zahtevna pričakovanja kar se tiče oblačil, saj je ponudba le teh na sodobnem svetovnem trgu tako raznolika in vplivna. Za moške pa so prav tako ključne ugodne cene. Vseeno pa se lahko danes za vsakega moškega najdejo oblačila za vsak slog in finančne zmožnosti. Nekateri cenijo bolj udobje, nekateri prefinjen izgled, spet drugi kvaliteto ali trende, večina pa kar kombinacijo vseh. Moškim so na voljo najrazličnejše tkanine, uporabni kroji ter zanimivi vzorci, ki lahko zadovoljijo garderobne in stilske potrebe vsakega moškega. Dnevi oziroma časi monotonih slogov oblačenja so že daleč za nami.

Moška moda

Ena izmed vsakodnevnih preglavic s katerimi se soočamo vsi ob pitju jutranje kave ali čaja je izbor oziroma kombiniranje oblačil. V zelo kratkem času je potrebno uskladiti sloge, barve, kroje, izgled in tako dalje. Najnovejša moška modna oblačila, ki so oblikovana s strani najbolj priljubljenih modnih blagovnih znamk pa vedno bolj ustrezajo našim pričakovanjem in ponujajo raznolike kolekcije oblačil, ki jih je enostavno kombinirati. Na voljo je res neskončno različnih kosov moških oblačil in modnih slogov za moške. Vsekakor pa se poraja vprašanje: kaj obleči in za katero priložnost? Za prosti čas in sproščeno druženje s prijatelji je težko zgrešiti s klasično majico s kratkimi rokavi, preproste moške hlače ali zimzelene kavbojke in bombažnimi puloverji ali hoodie-ji. V primeru slabega vremena ali nižjih temperatur pa nam toplino omogočajo različne jakne, iz mehkejših ali neprepustnih materialov in s kapuco ali brez. Ob vetrovnih dneh pa nam udobje omogoča klasična vetrovka. Za najelitnejše priložnosti pa nam ne preostane drugega kot sofisticirana moška obleka.

Najbolj priljubljene znamke za moška oblačila

Eden izmed najbolj očitnih trendov v zadnjih desetletjih pa je prenos športnega pridiha in mentalitete na preostalo modo. Moderna ulična moda hodi z roko v roki s športnimi aktivnostmi in aktivnim življenjskim stilom. Športna ulična moda nudi brezpogojno udobje brez žrtvovanja izgleda, dizajna ali cenovne ugodnosti. Prej omenjena klasična kratka majica in hoodie sta v kombinaciji s brezkompromisnim spodnjim delom trenirke paša za oči kot tudi za telo. Skratka, ugodje s stilom! Glavni del športne mode, ki izstopa v primerjavi z ostalo modo oblačil pa je tehnologija, ki športnikom omogoča praktično idealne pogoje za doseganje ali preseganje svojega maksimuma v športu. Materiali in kroji, ki krasijo kose oblačil športne mode so lahki in omogočajo prezračevanje ali bolje rečeno dihanje samega tekstila. Morda še pomembneje pa je, da je športni tekstil narejen iz materialov, ki vpijajo vodo in na ta način vzdržujejo konsistentno kroženje zraka ter preprečujejo pregrevanje. Trenirka je torej enaka zmagi! Športna moda je dandanes vsekakor nepogrešljiv del toplejših pomladnih in poletnih dni ob sprehodu po mestu ali v naravi.

Spletna trgovina z oblačili za moške

Spletna trgovina TAF ima na voljo ogromno ponudbo oblačil za moške, predvsem za moderno športno urbano modo. Pri nas lahko nakupujete najbolj iskane in priznane športne in urbane blagovne znamke kot so nike, adidas, puma, fila, New Balance, reebok, sprayground in ostale. Kratke in dolge majice, puloverji, kopalke, brezrokavniki, jakne, hlače in kratke hlače, TAF ima prav zares vse za športno-sproščeni življenjski stil. Izbiraj med različnimi kombinacijami barv, krojev, materialov in funkcionalnosti. Šport in stil se še nikoli nista tako dobro razumela, zato zagrabi priložnosti in obišči naše trgovine. Najdeš nas lahko tako na spletu kot v številnih maloprodajnih enotah v večjih mestih. Ti morda primanjkuje navdiha ali pa preprosto ne veš kaj obleči? Brez skrbi! Obišči našo #TAF STIL blog sekcijo in najdi kombinacije kosov oblačil, ki ti bodo pisani na kožo.

Nalaganje…