OBUTEV

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Nizke cene, ne zamudi priložnosti!

NOVO

Preglej #fresh novosti na spletu!

Izdelki 1-24 od 161

24   60  

Izdelki 1-24 od 161

24   60  

Moški športni copati, čevlji in superge

Obutev je dandanes nepogrešljivi sopotnik kamorkoli nas že pelje pot življenja. V zadnjih desetletjih se je število blagovnih znamk in s tem sama ponudba obutve drastično povečala. Dandanes na svetovnem trgu obstaja že nič koliko tipov obutve, ki pokrivajo praktično katerokoli priložnost. Naša spletna trgovina in moška obutev hodita z roko v roki, saj nudimo široko in najnovejšo ponudbo moške obutve za različne priložnosti. Pa začnimo s športom in športnimi copati. Najpomembnejši aspekt športne obutve je tehnologija, ki stoji za obutvijo. Tehnološki napredek in razvoj športne obutve je omogočil, da imamo dandanes na voljo specializirano obutev za praktično vsak šport, ki obstaja. Pri tehnologiji je še posebej potrebno izpostaviti višino copata, materiale, podplat in pa mogoče najpomembnejše, tehnologijo blaženja.

Najbolj priljubljena moška obutev

Tekaški športni copati so v veliki večini nizki in iz tekstila, saj je le ta material lahek in omogoča visok nivo prezračevanja, ki je obvezen del tekaškega športnega copata. Podplat je iz tanke in trpežne gume, zato je primeren za tekaške podlage kot so tekaške steze, asfalt in manj grobe podlage. Najpomembnejši del tekaškega športnega copata pa je seveda tehnologija blaženja. Dandanes ima že praktično vsaka športna blagovna znamka svojo edinstveno tehnologijo blaženja, ki pa v osnovi opravlja iste dve vlogi. Prva vloga je zagotavljanje udobnosti za stopala med tekom, druga pa je povratek dela energije vsakega koraka v naslednjega. Košarkarski športni copati po navadi višji, saj morajo zagotavljati stabilnost gležnja. Material je lahko tekstil, usnje ali pa kombinacija obeh. Tudi pri košarkarskih športnih copatih sta pomembna sposobnost prezračevanja copata in pa blaženje. Čevlji so v večini različnih velikosti in oblik, po navadi iz usnja in imajo bolj prefinjen izgled, primeren za službi ali posebne priložnosti. Športni čevlji za razliko od navadnih čevljev omogočajo večjo udobnost in fleksibilnost.

Najbolj priljubljene znamke za moško obutev

Superge oziroma sneakerji imajo veliko skupnega s športnimi copati, ne pa vsega. Moške superge so v osnovi ene izmed prvih silhuet športnih copatov in ponujajo vpogled v same začetke razvoja športne obutve, zato je bilo včasih ta dva tipa obutve praktično nemogoče jasno ločiti. Pri supergah sama tehnologija sčasoma več ni bila tako pomembna, saj so se superge začele nositi izven športa in postale kultne »lifestyle« silhuete ter prva izbira obutve za prosti čas. Najbolj popularne silhuete superg izvirajo iz 80ih let in so bile razvite za košarko ter bile kmalu posvojene s strani »lifestyle« entuziastov; tu moramo izpostaviti nike in adidas obutev oziroma superge. Superge so lahko nizke in visoke, iz tekstila ali usnja, glavni karakteristiki superg pa sta sam izgled ter udobnost. Sneakerji so v osnovi še vedno primerni za športne aktivnosti, vendar le ti niso več specializirana obutev za šport.

TAF Spletna Trgovina

Naša spletna trgovina in TAF maloprodajne enote nudijo širok izbor moške obutve najbolj kvalitetnih urbanih blagovnih znamk kot so adidas, nike, puma, New Balance, reebok in številnih drugih blagovnih znamk. V naši trgovini se najbolj posvečamo urbanemu življenjskemu stilu, zato so naš najbolj ključen del ponudbe prav superge oziroma sneakerji. TAF je dom urbanih blagovnih znamk in superg v najrazličnejših odtenkih in oblikah. Nakupovanje na naši spletni strani je hitro in lahko, skratka prijazno za uporabnika oziroma kupca. Naš cilj je, da ti kot naša stranka prideš do svojih izbranih sneakerjev ali drugih artiklov na najhitrejši, najcenejši in najprijetnejši možni način. Poleg neverjetnih artiklov urbanih blagovnih znamk pa na naši spletni strani prav tako lahko najdeš različne bloge, katerih tematika so urbani modni stil, trendi in novosti. V primeru, da si v dvomih kakšna je najnovejša moda ali katere superge so nepogrešljive to sezono se ne boj in hitro skoči na našo #TAF STIL blog sekcijo in doživi urbano modno razsvetljenje. Preveri tudi našo ekskluzivno ponudbo najelitnejše in najbolj iskane obutve. V naših trgovinah te veselo pričakujemo, zato pohiti in pridi po svoje izbrane sneakerje!

Nalaganje…