OTROŠKO

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Nizke cene, ne zamudi priložnosti!

NOVO

Preglej #fresh novosti na spletu!

Izdelki 1-24 od 139

24   60  

Izdelki 1-24 od 139

24   60  

Ponudba oblačil za najmlajše in mladostnike!


Otroška obutev in otroška oblačila ter otroški dodatki so pri nas velik del naše trgovine. Pri nas lahko vašega malčka ali mladostnika oblečemo po najnovejši modi in modno-športnih smernicah. Za vse tiste, ki se učijo hoditi in za tiste, ki grejo prvi dan v šolo. Da se bo počutil udobno in da bo mehkoba z njim cel dan. Ljubka in prijetna oblačila najdete samo pri nas! Ker smo športno-urbana trgovina, boste zagotovo dobili celoten otroški outfit od glave do peta. 


Otroška obutev za deklice in dečke


Otroška obutev je pomembna, saj deklicam in dečkom še vedno raste noga, zato je treba previdno izbrati par obutve. Pri nas imamo samo najboljše znamke – otroška Nike obutev, otroška adidas obutev, Puma obutev, Converse obutev in tudi zimska Timberland obutev za otroke. Imamo vse, kar potrebujete za majhna in malo večja otroška stopala. Kul stil lahko dobite takoj! Adidaske, Nike obutev ali katerikoli čevelji so tudi odlično darilo. 


Velika izbira otroških oblačil in tekstila za najmlajše!


Na voljo je tudi velika izbira tekstila za mlade in otroke. Za dečke in deklice. Ponudba oblačil za najmlajše je pisana, ljubka in prijetna. Otroške bombažne majice z našitki in rokavčki, otroške hlače z žepi in otroški puloverji s kapuco z zanimivo grafiko. To in še več. Če želite svojega malega obleči v udobno-športna oblačila in hkrati modna ter lepa ste zagotovo prišli na pravi naslov. Otroške kape in otroški nahrbtniki in torbe so zanimivi in sodobni s stilom. Smo trgovina s stilom za otroke in mladostnike.

Nalaganje…