Footwear

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Nizke cene, ne zamudi priložnosti!

NOVO

Preglej #fresh novosti na spletu!

Izdelki 1-24 od 64

24   60  

Izdelki 1-24 od 64

24   60  

Otroški športni copati, čevlji in superge

Svet se vedno bolj izrazito in hitreje spreminja, skupaj z našimi življenji. Enako velja tudi za naše najmlajše, od katerih se v določenih pogledih zahteva vedno več. Otroci imajo v današnjih časih na voljo več različnih športov, aktivnosti in znanj kot kadarkoli. Danes živimo v zlati dobi ponudbe obutve in tu otroška obutev ni izjema. Časi, ko je bilo za naše najmlajše izredno težko najti tako funkcionalno kot tudi trendi obutev so prav zares mimo. Spletna trgovina TAF nudi raznoliko kot tudi najnovejšo ponudbo otroške obutve. Otroško obutev lahko glede na naš asortiment ločimo na športne copate, čevlje, športne čevlje ter superge ali sneakerje. Športni copati so daleč najbolj specializirana vrsta obutve, kjer so sestava, višina, materiali, podplat in tehnologija blaženja prilagojeni glede na specifičen šport. Tehnološki razvoj obutve omogoča našim malčkom, da se pri svojih nenehnih avanturah ne poškodujejo zaradi neprimerne obutve, kar še posebej velja za športno obutev.

Najbolj priljubljena otroška obutev

Pri otroških čevljih je v ospredju sam izgled in našim najmlajšim omogoča prefinjen izgled za enkratne priložnosti. Športni čevlji pa nudijo boljšo oporo, stabilnost in udobje. Morda najbolj iskan tip otroške obutve pa so otroške superge ali sneakerji, kot je na primer klasična silhueta adidas Superstar. Trendi in kul starši, ki so pozorni na najnovejše trende v urbani modi in temu primerno redno posodabljajo svojo omaro, to prenašajo tudi na svoje najmlajše. Nikoli ni prezgodaj, da našim najmlajšim predstavimo možnost izražanja edinstvenosti preko izbora obutve. Dejstvo pa je, da otroci hitro rastejo, zato njihova rastoča stopalca hitro rabijo nov par supergic. Temu primerno si v naši trgovini prizadevamo, da se za vaše najmlajše pri nas vedno najde trendi, priročna, kul in ugodna izbira otroških supergic. Pri nas lahko vedno najdete prikupne in izstopajoče mini verzije najbolj kultnih ter iskanih superg za odrasle. Zdaj lahko svojo izbrano obutev kombinirate tudi s svojimi malčki, zato si dajte duška in izstopajte kot prava novodobna urbana družinica.

Najbolj priljubljene znamke za otroško obutev

Pa si poglejmo kateri kultni modeli sneakerjev za otroke so na voljo v naših trgovinah. Če je vam in vašim najmlajšim ljubša blagovna znamka Nike, potem so na voljo modeli Air Max, Air Force, Air Jordan in Blazer. V primeru, da je vam in vašim najljubšim bolj všeč adidas obutev, potem imate pri nas na izbiro modele kot so Superstar, Stan Smith, Continental, ZX in ostale kot tudi natikače Adilette. Izbira je seveda vaša. V TAF trgovinah imamo na voljo široko ponudbo kultnih sneakerjev za otroke, v raznolikih barvah in iz različnih materialov. Izbirate lahko tudi med supergicami z vezalkami ali pa z ježkom, ki so za naše najmlajše bolj prijazne za uporabo. Je še kaj bolj prikupnega od malčkov s kultnimi in odbitimi supergicami?

TAF Spletna Trgovina

V naši spletni trgovini ali katerikoli od naših maloprodajnih enot lahko najdete za svoje malčke idealno obutev, s katero se bodo lahko po urbani džungli in drugod sprehajali v stilu in brez skrbi. Pri nas so na voljo artikli največjih in najbolj iskanih urbanih blagovnih znamk kot so recimo nike, adidas, puma, reebok plus artikli kopice drugih velikanov urbane modne industrije. Morda vam pri izboru obutve za vaše otročke primanjkuje idej oziroma navdiha? Ne skrbite in obiščite našo #TAF STIL stran, kjer lahko najdete nič koliko blogov, ki vam bodo olajšali stisko in vam omogočili, da najdete perfektno in edinstveno obutev za vaše otroke. Skuhajte si kavo ali čaj in preberite kakšen TAF blog in najdite idealne kombinacije obutve in oblačil za vašega otroka. Navdih je prav zares le nekaj klikov stran! V primeru, da za svoje najmlajše želite le najboljše, pa preverite TAF asortiment najbolj iskanih in ekskluzivnih čeveljcev! V TAF prodajalnah bomo vas in vaše najdražje sprejeli z odprtimi rokami in zagotovili, da boste našo prodajalno zapustili s parom kulskih supergic, ki jih bo vaš otrok nosil z nasmeškom na obrazu!

Nalaganje…