Plačilo

Nazaj na podporo

Načini plačila v spletni trgovini TAF

Načini plačila

Pogodba o nakupu oz. naročila se hranijo v elektronski obliki na strežniku in so na voljo v uporabniškem profilu uporabnika spletne trgovine TAF. Podatki o nakupu se hranijo za obdobje, ki je predvideno za hrambo tovrstnih podatkov, skladno z Zakonom in veljavnimi računovodskimi standardi.

Plačilne metode
payments-support
  • Plačilo s kreditnimi karticami MasterCard,
    EuroCard, Visa, Maestro, Diners. S kartico Diners je možno plačilo na obroke na do 6 obrokov. Za pogoje obročnega odplačevanja obiščite www.dinersclub.si,
  • Plačilo preko plačilnega sistema Paypal,
  • Plačilo preko aplikacije Apple Pay,
  • Plačilo ob prevzemu v trgovini.

Spletno plačilo

V spletni trgovini Intersport lahko plačujete s kreditnimi in debetnimi karticami MasterCard, EuroCard, Visa, Maestro, Diners ali pa preko plačilnega sistema Paypal. S kartico Diners je možno plačilo na obroke na do 6 obrokov. Za pogoje obročnega odplačevanja obiščite www.dinersclub.si

Plačilo ob prevzemu

Ob prevzemu naročila v prodajalni TAF, lahko naročilo poravnate za gotovino ali s kreditnimi in debetnimi karticami MasterCard, EuroCard, Visa, Maestro, Diners. Ob prevzemu blaga z dostavo na dom, lahko nakup poravnate samo z gotovino.

Varnost spletne strani

Nakup v spletni trgovini TAF je varen. Za plačevanje v spletni trgovini TAF uporaljamo plačilni sistem WSpay, ki nudi najvišje standarde zaščite in zasebnosti podatkov, 3D zaščita pa zagotavlja varno plačevanje na spletu. Številke kreditnih kartic se ne hranijo, njihov vpis pa je zaščiten z enkripcijo.

Načini plačila v času epidemije koronavirusa

Ker smo tudi v spletni trgovini uvedli dodatne preventivne ukrepe, je plačilo trenutno mogoče le s kreditnimi karticami ali pa preko plačilnega sistema Paypal. Plačilo z gotovino trenutno iz preventivnih razlogov ni mogoče.

Potrebujete pomoč? Tu smo za vas

Kontakt

Nalaganje…