OBUTEV

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Nizke cene, ne zamudi priložnosti!

NOVO

Preglej #fresh novosti na spletu!

Izdelki 1-24 od 218

24   60  

Izdelki 1-24 od 218

24   60  

Ženski športni copati, čevlji in superge

V današnjih časih damo ljudje ogromen poudarek na izbor obutve, kar pa še posebej velja za predstavnice nežnejšega spola, ki so v večini bolj pozorne in zahtevajo kakovost ter dober izgled obutve. Če se za trenutek posvetimo razvoju obutve v zadnjih 40ih letih lahko jasno vidimo, da se redno pojavljajo nove blagovne znamke in raznoliki modeli obutve. Danes lahko v trgovinah po vsem svetu najdemo obutev za kakršnokoli priložnost ali okus. V naši spletni trgovini lahko predstavnice nežnejšega spola najdejo ogromno, novo in trendom primerno ponudbo ženske obutve za marsikateri okus ter kakršnekoli priložnosti. V naši ponudbi imamo tudi blagovne znamke, ki si prizadevajo ponuditi sinergijo med udobjem in odbitim izgledom. Tu bi radi izpostavili predvsem UGG, ki poleg klasične tople zimske obutve zdaj ponuja tudi bolj poletne modele ženske obutve. Damam njihov vsakdan postaja vedno bolj stresen, naporen in raznolik, zato potrebujejo obutev, ki jo lahko nosijo med opravki in tudi doma. Rešitev za poletno vročico je UGG obutev, ki je hibrid med sandali in čevlji in je super izbira za prosti čas in manj uradne priložnosti.

Najbolj priljubljena ženska obutev

Posvetimo se zdaj športu in športni obutvi. Zelo pomemben del obutve za šport je tehnologija iz katere temelji copat. Tehnologija je do sedaj tako napredovala, da so danes na voljo specializirani športni copati za skoraj vsako športno aktivnost. Temu trendu seveda ne bo kaj kmalu konca, zato si v naši trgovini prizadevamo, da je naša ponudba ženske obutve kar se da raznolika, ugodna, kvalitetna in posodobljena glede na najnovejše trende v svetu. Pri tehnologiji v glavnem govorimo o materialih, konstrukciji podplata in seveda o tehnologiji blaženja. Športna obutev za tek je po navadi nizka in iz lahkih materialov, saj le te omogočajo prezračevanje, ki je pri teku ključnega pomena. Podplat je sestavljen iz plasti gume, kjer trpežnost in vzdržljivost igrata ključno vlogo v podplatu. Poleg podplata pa je ključnega pomena sama tehnologija blaženja. Če si pogledamo ponudbo obutve največjih blagovnih znamk lahko hitro opazimo, da ima že skoraj vsaka znamka vsaj eno svojo patentirano tehnologijo blaženja. Tudi sami materiali za blaženje so različni, kot na sta primer pena ali gel.

Najbolj priljubljene znamke za žensko obutev

Čevlji so kar se tiče sestave in izgleda kontrastni športnim copatom. Pri čevljih je najbolj pomemben sam izgled, ki je večinoma bolj sofisticiran ter eleganten in tako primeren za bolj resne priložnosti. Udobje in lahkost sta pri ženskih čevljih pogosto žrtvovana, izjema tu so športni čevlji, ki sovpadajo z obema svetovoma. Superge ali sneakerji so zelo podobni športnim copatom, vseeno pa obstajajo razlike. Ženske superge in njihove raznolike silhuete nam omogočajo, da vidimo kakšni so bili sami začetki razvoja športnih copatov v preteklih desetletjih. Včasih so bili sneakerji in športni copati eno, danes pa je temu drugače, saj so športni copati postali specializirani, sneakerji pa so bili vedno bolj posvečeni prostemu času in lahki telovadbi. Klasične silhuete sneakerjev, ki so bile predstavljene globalnemu občinstvu v zadnjih desetletjih lahko še danes najdemo povsod po svetu, njihovo mesto pa je na samem vrhu hierarhije priljubljenosti obutve, predvsem nike in adidas obutev. Superge so iz različnih materialov, glavni poudarek pa je na udobnosti in retro ter kul izgledu.

TAF Spletna Trgovina

TAF spletna trgovina ima v svojem asortimaju ogromen izbor ženske obutve najbolj priznanih in iskanih urbanih blagovnih znamk, zato se pri nas lahko najde par obutve za skoraj kakršenkoli okus. V našem asortimaju je največji poudarek na urbanih blagovnih znamkah, zato lahko pri nas najdete najbolj iskane in kultne sneakerje največjih blagovnih znamk kot so adidas, puma, reebok, converse, ugg in seveda tudi nike. Za vse modne navdušenke, ki so pozorne in sledijo najnovejšim trendom v svetu obutve pa priporočamo obisk naše #TAF STIL blog sekcije, kjer lahko najdete nasvete za tako obutev kot tudi oblačila in trendi kombinacije, s pomočjo katerih boste na ulicah urbane džungle garantirano izgledale trendi in kul. Trendi se redno in hitro spreminjajo, zato ti priporočamo, da redno spremljaš naše bloge in ostaneš v stiku za najnovejšimi urbanimi modnimi trendi na svetu. V primeru, da pa želiš biti korak pred ostalimi in da v množici izstopaš, pa preveri našo ekskluzivno ponudbo najbolj hudih parov obutve na trgu. Dobrodošla v TAF družini! #daretoplay

Nalaganje…