adidas KLASIKE

Pripravili smo izbor klasičnih adidas sneakerjev, ki jih lahko kombiniraš z vsemi urbano-športnimi outfiti!

STAN SMITH

Originals never go out of style. Stan Smith je moderna različica najbolj priljubljenih teniških copat vseh časov. Ko so jih izdelali v sredini šestdesetih let, so bili sploh prvi povsem usnjeni teniški copati. V sedemdesetih letih so jih poimenovali po takratnem teniškem zvezdniku Stanu Smithu. V naslednjih desetletjih so ti copati postali modna ikona. In še vedno veljajo na najbolj prodajani model vseh časov.

OZWEEGO

Vstopi v prihodnost. adidas OZWEEGO so zasnovani tako, da se bo vaša noga odlično počutila tudi ob večjih naporih. Njihov poseben izgled pa bo privlačil poglede. V čevlju se namreč združita eleganca in drznost, ki vam jo ponuja le adidas. Poseben vmesni podplat EVA s posebnim oblazinjenjem Adiprene in Adiprene+ vam nudi dodatno udobje. Zunanji podplat je izdelan iz kvalitetne gume, ki zagotavlja trden oprijem podlage. Zanimiv design, privlači vse, ki radi izstopajo in obožujejo udobje.

ZX2K BOOST 2.0

Neprimerljivo udobje. adidas ZX 2K BOOST 2.0, ki ponosno nadaljujejo tradicijo elegantnega TPU designa. Notranjost športnega copata je oblazinjena z Boost tehnologijo, ki zagotavlja celodnevno udobje na vsakem koraku. Primerni so tako za vsakdanjo rabo kot za športne aktivnosti. Posebno blaženje v notranjem podplatu vam bo zagotovilo mehak in udoben korak. Guma zunanjega podplata zagotavlja popoln oprijem podlage. Mrežasti zgornji del diha in tako preprečuje prekomerno potenje.

TAF zaprisega v adidas KLASIKE!