AIR MAX DAY 2020

In smo ga dočakali! Marec v znamenju AIR MAX DAY 2020. Nike je za to pomladno kampanijo Air Max Day pripravil posebna presenečenja, ki se bodo odvijala skozi celoten marec in april. Posodobljene klasike, futuristični detajli in seveda nespremenjene ikone novih barv.

Nike že desetletja razvija nove modele in se osredotoča na njihov moto “Give Fresh Air”. Sami potiskajo meje v skrajnost in tako dostavijo neverjetne kolaboracije in izdaje sneakerjev. Posodobljene klasike, futuristični detajli in seveda vrnjene nespremenjene ikone svežih odtenkov. Ta pomlad nam je prinesla zemeljske barve. Silhuete imajo pastelne odtenke, povezuje pa jih črno siva barva. Topli odtenki bež in nežne oranžne barve spremlja modra linija. Barve se odlično dopolnjujejo in ustvarjajo slog, ki te silhuete naredi še močnejše. Med njimi so futuristični AIR MAX 720, elegantni AIR MAX 270 REACT, ženstvena AIR MAX DIA in dobro poznani AIR MAX 200! Air kolekcija za AIR MAX DAY 2020 nam prinaša že poznane silhuete, kmalu pa se nam predstavita še dve novi silhueti – VERONA in AM 2090!

MAX AIR. MAX COMFORT. Navdihnjen z vzorci energije, ki izžarevajo iz Zemlje – kot je tok lave in ritmičnih oceanskih valov – se Nike Air Max 200 ponaša z največjo enoto Max Air doslej. Z izjemnim oblazinjenjem in modernimi detajli ta čevlje izžareva cool stil, hkrati pa zagotavlja udobje in mehkobo cel dan.

STEP UP WHEN IT COUNTS. Navdihnjen s hip-hop kulturo, se neustrašen AIR MAX 270 REACT lahko pohvali z odličnim hibridnim podplatom. To je kombinacija Air Tech na peti in React pene na sredini in sprednji strani.

STEP UP WHEN IT COUNTS. Navdihnjen s hip-hop kulturo, se neustrašen AIR MAX 270 REACT lahko pohvali z odličnim hibridnim podplatom. To je kombinacija Air Tech na peti in React pene na sredini in sprednji strani.

BIGGER IS BETTER. Večji, širši in močnejši kot kdajkoli prej z najvišji Air enoto, ki ponuja več zraka in udobja pod nogami za nepredstavljivo celodnevno udobje. Tekstilni in sintetični zgornji del zagotavlja udobno podporo. Ima naravne tone tekstila, ki jemljejo navdih iz sveta narave. Dodajo svežo vrednost temu futurističnemu čevlju.